Blogs

We laten je graag inspireren door onze blog!

Security & Governance voor MS Teams

Security & Governance in Microsoft Teams

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is explosief gegroeid. Dat is goed om digitaal met iedereen samen te werken, maar het brengt ook Security & Governance uitdagingen met zich mee. Tom en ik gaven een webinar waarin wij laten zien hoe software van QS solutions – PortalTalk – u helpt om een goed Security & Governance beleid op uw Teams omgeving toe te passen. Het webinar is direct vanuit Youtube te bekijken, zie hieronder.

Plannen voor de nieuwe release van Dynamics365 bekend

De nieuwe release van Dynamics 365 Online is vanaf oktober 2020 beschikbaar. Microsoft heeft de eerste versie van haar plannen gepubliceerd.

In deze blog staan de nieuwe mogelijkheden die tussen oktober en maart 2021 beschikbaar komen, plus nieuwe functies die eerst alleen in een publieke preview worden uitgebracht.

Team member D365 CE

Overzicht van de mogelijkheden en onmogelijkheden van Team Member licenties

In deze blog geven wij een nadere uitleg over wat je nu wel en niet mag met de Team Member licentie voor Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement, of kortweg D365 CE. De Team Member licentie is bedoeld voor medewerkers, die niet alle mogelijkheden van D365 CE voor hun dagelijkse werkzaamheden nodig hebben. Gebruikers met een Team Member licentie hebben in ieder geval volledige leestoegang tot alle gegevens in alle D365-applicaties, inclusief Sales en Customer Service.

PortalTalk 365

Grip op Cloud applicaties

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt, geeft de overstap naar de Cloud eindgebruikers veel flexibiliteit en keuzevrijheid. Waarschijnlijk was dit juist één van de redenen voor de overstap. Maar hoe hou je als IT-afdeling nu grip op die Cloud Applicaties en de content, die eindgebruikers via deze applicaties delen. Je wil als IT-er natuurlijk voorkomen dat er datalekken ontstaan.

Microsoft Intune

Windows 10 veilig maken met Intune en de Secure Baseline

Wie is er nu niet bezorgd over de beveiliging van zijn computernetwerk? Iedere dag is er wel nieuws over datalekken, hacks of ransome ware. In deze blog wil ik het hebben over de security baselines, die sinds Windows 10 versie 1903 beschikbaar zijn in Intune. En hoe deze helpen om de security van jouw infrastructuur te verbeteren.

Zeg mij maar na: ‘People, Product en Process’

People, Product en Process

Mijn absolute guilty pleasure? The profit op RTL Z, een programma over Marcus Lemonis. Marcus is een succesvolle ondernemer in de USA wiens handen waarschijnlijk zouden beginnen te jeuken wanneer hij het intakeproces van veel Nederlandse zorgorganisaties zou bestuderen. Waarom? Het ontbreekt vaak aan de laatste P!