Blogs

Wij inspireren u graag met onze blogartikelen!

Third Party

Grip op documenten met Azure Information Protection

Door de nieuwe Europese wetgeving genaamd de General Data Protection Regulation (GDPR) staat bescherming van persoonsgegevens en het voorkomen van datalekken bij veel bedrijven hoog op de agenda. Het beschermen van documenten is daarin een belangrijk aandachtspunt, omdat lang niet iedereen zich even bewust is van de veiligheidsrisico’s bij het delen van documenten. Zoals een administratief medewerker die even de klantendatabase kopieert of een verkoper die de toekomstplannen naar een partner doorstuurt. In dit blog bekijken we de mogelijkheden van Azure Information Protection voor document bescherming en geef ik je praktische tips voor de invoering.

Cyber Security

Jaag op malware met Infocyte HUNT

Het duurt gemiddeld 169 dagen voordat malware in het systeem wordt ontdekt. Al die tijd zitten aanvallers binnen het bedrijf en hebben ze vrij spel. Deze breach detection gap – de tijd tussen besmetting en ontdekking – vormt een serieus bedrijfsrisico. In dit blog presenteren we Infocyte HUNT: een praktische oplossing dat van een besmetting uitgaat en proactief op jacht gaat naar malware.

Role Based Access Control

Efficiënt historische vervuiling schonen bij een RBAC-traject

Bij het starten van een RBAC-traject kom je al snel historische vervuiling in het rechtendomein tegen, in de vorm van oude domeinen, bestanden en groepen. Het lijkt logisch om dat eerst te schonen voordat je met RBAC begint, zodat je met een schone lei kunt beginnen. Maar onderdruk die neiging juist, want het proces en de tooling van RBAC maken het aanpakken van vervuiling veel gemakkelijker en overzichtelijker.

Hoe past het intranet in Office 365?

Veel bedrijven gebruiken SharePoint momenteel voor het maken en beheren van een intranetportaal. Maar nu Microsoft Office 365 steeds meer uitbreidt met allerlei functionaliteiten voor informatie en nieuws, schieten er nieuwe vragen omhoog. Gaat Office 365 SharePoint vervangen als kanaal voor intranet? Is er straks nog wel een intranet? In dit blog neem ik een blik op de huidige ontwikkelingen bij Microsoft en de toekomstige positie van het intranet in Office 365.

Dynamics 365 CRM

Scoren met het verkoopproces in Dynamics CRM

Van verkoper, verkoopmanager tot directeur: een goed verkoopproces is belangrijk voor de gehele organisatie. Maar voor het vastleggen van het verkoopproces slaan nog veel organisaties hun informatie plat. Dat is zonde, omdat je uit die verkoopinformatie waardevolle inzichten haalt. Dynamics CRM biedt flexibele mogelijkheden om het verkoopproces vast te leggen en om te zetten naar actie en resultaat.

Dynamics 365 CRM Sales

Betere klantenservice door de combinatie CRM en AskRoger

CRM geeft een 360 graden klantbeeld en zorgt daarmee voor efficiënter klantencontact en een optimale klantbeleving. Op momenten van klantcontact is het dus handig om de juiste gegevens uit CRM inzichtelijk te hebben. AskRoger heeft daar een passende oplossing voor. We bekijken de service portaal van AskRoger en de wijze waarmee CRM aan telefoon, e-mail en chat wordt gekoppeld. 

Dynamics 365 CRM

Dynamics 365 voor Outlook: de ijzersterke combinatie van CRM en Outlook

De meeste kantoorwerkers gebruiken Office Outlook voor al hun mailcommunicatie, het maken van afspraken en als adresboek. Met de komst van de Dynamics 365 app voor Outlook komen CRM-functionaliteiten in Outlook direct beschikbaar op een device of browser. Daarmee krijgen medewerkers een vollediger klantbeeld en een stevige productiviteitsboost. We bekijken de nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en de techniek erachter.  

Samenwerkplek

Hoe helpt Office 365 mijn werk eenvoudiger te maken?

Geleidelijk aan maken kennisintensieve organisaties de overstap naar de cloud. De eigen servers worden online services. Maar als kenniswerkers kampen we nu met een grote bak aan informatie en allerlei toepassingen waarin je je eigen weg moet vinden. Zeker in grote organisaties. Om je werk eenvoudiger te maken, bekijken we de concrete toepassing van machine learning in Office 365.