Blogs

Wij inspireren u graag met onze blogartikelen!

CRM kaart

Mis nooit meer de deadline van een aanbesteding

Aanbestedingen. Helaas ontkom je er niet aan. Maar als je het toch moet doen, dan moet je ook alles uit de kast halen om ze te winnen. Dus, choose your battles! Allereerst zou je al aan tafel moeten zitten, voordat de formele aanbesteding eruit gaat. Dan heb je invloed. Kies vervolgens de aanbestedingen die echt bij jouw organisatie passen. Stel het juiste team samen, lever alles op tijd. Een goed systeem helpt. Zó doe je dat.

Tablet SharePoint 2016

Nieuwsmodule maakt SharePoint Online compleet

De standaard nieuwsmodule functionaliteit in de moderne SharePoint is een groot stap voorwaarts bij het gebruik van SharePoint als Intranet Portaal. In dit blog bekijken we de nieuwe mogelijkheden van deze nieuwsmodule vanuit een praktische invalshoek.

PortalTalk 365

Inzicht en samenhang in alle digitale werkruimtes

Met de omslag van Microsoft van SharePoint naar Office 365 zijn er allerlei nieuwe mogelijkheden bij gekomen om samen te werken. Handige nieuwe functionaliteiten, en tegelijkertijd ook onduidelijkheid. Hoe breng je hier samenhang en structuur in zodat je daadwerkelijk efficiënter samenwerkt? In deze blog bekijken we de uitdagingen van digitaal samenwerken én hoe je het inzicht en de samenhang behoudt.

CRM kaart

Be good and tell it!

Reputatie: het kost jaren om hem op te bouwen, maar er zijn slechts 5 minuten nodig om hem te verwoesten. Goed bekend staan werkt als een magneet op cliënten en personeel. Daarom moet je actief werken aan de reputatie van jouw organisatie.

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

CRM net zo belangrijk als het ECD

Jij verwacht van jouw zorgverleners dat zij het ECD nauwkeurig bijhouden. Zo zijn de afspraken, de begeleiding en de behandeling inzichtelijk en kan werk gemakkelijk worden overgedragen. Zonder ECD geen goede zorg.

Third Party

Samenwerken gaat van SharePoint naar Office 365

Microsoft Teams wordt de samenwerktool voor Office 365, én de nieuwe client voor Skype for Business. De basis voor content- en documentmanagement zal met SharePoint worden gevormd. Vooruitstrevende bedrijven volgen graag direct dit nieuwe pad waarin Teams leidt. Andere bedrijven zullen liever kiezen voor zekerheid met SharePoint. De grote vraag voor iedereen blijft: hoe kun je het beste samenwerken? En hoe ga ik nu of straks de overgang maken? In dit blog werp ik een helikopterview op de status van samenwerken met de tools van Microsoft en onze eigen invulling daarvan.