Alle Office 365 taken in één handig overzicht met Task365

In Outlook houdt u uw persoonlijke taken bij, in SharePoint of Project Server de project gerelateerde taken en in CRM vindt u alle klant gerelateerde taken en contactmomenten. Maar waar begint u uw dag mee? Hoe houdt u het overzicht? Met Task365 hebt u inzicht in alle taken direct vanuit uw Office 365 omgeving. Vanuit één prettige interface werkt u al uw taken bij, via smartphone of desktop.

Task365 is ontwikkeld door QS solutions in samenwerking met een aantal klanten. Zij misten het overzicht van hun verschillende taken en moesten iedere keer Dynamics 365, Outlook en SharePoint apart openen om taken te bekijken. Ons uitgangspunt voor deze app: een oplossing met een prettige interface die bijdraagt aan de productiviteit en de beveiliging.

Task365 als Office 365 app

Task365 vind je direct in Office 365 vanuit het menu. Al je taken uit Outlook, Dynamics 365 en SharePoint worden hier getoond per dag, week of maand. Zo zie je in een oogopslag of je een realistische planning hebt. Ook taken uit andere software zijn hiernaartoe te brengen via de API, zoals een eigen ERP-pakket of een elektronisch patiëntendossier. In Task365 zie je alle basisinformatie van de taak. Wil je meer weten, dan klik je eenvoudig door naar de achterliggende applicatie waar de taak vandaan komt.

Pas je in Task365 de taak aan, dan wordt dat weer verwerkt naar de applicatie waar de taak vandaan komt. Zo kun je de omschrijving, einddatum en status in één overzicht aanpassen en hoef je niet meer de achterliggende applicatie te openen.

Task365 overzicht

Het verschil met persoonlijke taken-apps en takenplatforms

Programma’s zoals Evernote en Wunderlist worden door veel mensen succesvol gebruikt. Wat is precies het verschil met Task365? Waar een Evernote is bedoeld voor persoonlijke taken net zoals Outlook, helpen platformen als SharePoint, Project Server en Dynamics 365 met project-, team- en klant gerelateerde taken. Een klant moet er zeker van kunnen zijn dat hij morgen wordt gebeld, ook als je collega ziek wordt. Hiervoor is het noodzaak om de eilandjes van eigen taken te doorbreken en taken gestructureerd bij te houden in de daarvoor bedoelde systemen.

Dat is ook het grote verschil met takenplatforms zoals DaPulse, Asana of Trello. De projectmanager kan weliswaar taken toekennen volgens een eigen planning, maar de projectmedewerker krijgt ook van andere bronnen taken. Gebruik je Task365, dan heb je al je taken in één overzicht ongeacht in welk bronsysteem deze worden aangemaakt. Bovendien is een takenplatform of taken-app weer één systeem om bij te houden. Task365 is daarentegen direct toegankelijk vanuit Office 365, wat u al de hele dag gebruikt.

Altijd overzicht en controle over je taken

Task365 heeft een responsive design, waardoor u de app vanaf elke device kunt gebruiken. Zonder installatie gebruikt u de app direct vanuit uw Office 365 omgeving. Benieuwd wat Task365 voor uw bedrijf doet? Bekijk alle mogelijkheden in de Task365 brochure.