Dynamics 365 voor Outlook: de ijzersterke combinatie van CRM en Outlook

De meeste mensen gebruiken Office Outlook voor al hun e-mail, het maken van afspraken en als adresboek. Met de Dynamics 365 app voor Outlook komen CRM-functionaliteiten direct beschikbaar in Outlook. Daarmee krijgen medewerkers een volledig klantbeeld zonder veel te klikken of tussen applicaties te switchen. 

Door Dynamics 365 te integreren in Outlook, krijgt u als gebruiker direct de juiste informatie over contactpersonen, e-mails, taken en afspraken. Plus eerdere contactmomenten, lopende contracten of openstaande servicevragen. Vooral voor accountmanagers die veel onderweg zijn, biedt deze integratie de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in welke klant extra aandacht nodig heeft.

CRM in Outlook

Outlook wordt op ieder apparaat gebruikt, als app of via de webbrowser. De Dynamics 365 App voor Outlook biedt de mooie mogelijkheden:

  • Informatie weergeven over contactpersonen en potentiële klanten (leads) terwijl u werkt in Outlook
  • Vanuit Outlook direct zoeken naar gegevens in Dynamics 365
  • E-mailberichten, vergaderingen, afspraken en contactpersonen bijhouden in CRM
  • Vanuit Outlook nieuwe records toevoegen en contactpersonen bijhouden in CRM
  • E-mailsjablonen, kennisartikelen en verkoopdocumentatie toevoegen aan een e-mail of afspraak.

Al deze extra mogelijkheden zorgen ervoor dat medewerkers informatie veel gemakkelijker delen en vastleggen in CRM.  Het integreren van CRM en Outlook is dus een heel logische stap.

Geen extra werk voor systeembeheer

De Dynamics 365 app voor Outlook maakt CRM-integratie eenvoudig. Outlook met CRM kan op elk apparaat worden gebruikt: desktop, tablet of mobile device. We adviseren onze klanten om het te gebruiken. We merken dat deze integratie voor een veel beter klantbeeld en efficiëntere communicatie zorgt. En gemak voor gebruikers.

Hebt u vragen over de Dynamics 365 integratie voor Outlook? Neem dan contact met mij op.

Jochem Dijs | +31 33 7122160 | jochemd@qssolutions.nl


Marketing automation

Meer weten over Microsoft Dynamics 365 Sales en Marketing?

Ieder contactmoment met een klant of een prospect biedt u de kans om u te onderscheiden. Met een goed werkend CRM systeem benut u iedere gelegenheid.

Vraag het Jochem