Advanced Analytics

Benut de bulk aan big data

Ontdek de voordelen

Advanced

Verzamel, verwerk en analyseer elk type gegevens met datavisualisatie.

Voorspelbaar

Geavanceerde data-analyse maakt (technisch) onderhoud voorspelbaar.

Antwoord

Helder antwoord op ingewikkelde vragen dankzij kunstmatige intelligentie.

Pak je voorsprong met advanced data analytics

Data spelen een enorme rol in deze wereld waarin iedereen altijd met van alles verbonden is. En mensen en apparaten genereren steeds meer data. Als organisatie beschik je daardoor over een bijna onuitputtelijke bron van data – naar schatting verdubbelt de omvang van alle data elke twee jaar. Dan gaat het niet alleen om bedrijfseigen data, maar ook om alle data daarbuiten. En dat biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Ga maar na: wanneer je data slim bundelt en analyseert, kun je een strategische voorsprong nemen op je concurrenten. Je kunt inmiddels duidelijk het verschil zien tussen datagedreven organisaties en organisaties die de kansen van big data nog moeten ontdekken.

De meeste mensen maken besluiten nog grotendeels op basis van intuïtie, een bepaald soort inzicht dat je met de jaren en ervaring hebt verkregen. Maar wat als je het complete plaatje niet kent? Of bepaalde aspecten vergeet mee te nemen? Bij een datagedreven organisatie is de kans op menselijke (inschattings)fouten minimaal, want hier maak je besluiten op basis van harde feiten uit data. Zeker op basis van advanced analytics kun je verstandige besluiten en grote stappen maken. Met bijvoorbeeld het gebruik van kunstmatige intelligentie, regressiemodellen en voorspellende algoritmes kun je betere producten en diensten leveren en je klant beter bedienen. Bovendien ontdek je dankzij geavanceerde data-analyses hoe je efficiënter kunt werken.

Hoe werkt het?

QS solutions helpt je graag de stap maken van een intuïtieve organisatie naar een datagedreven organisatie. Daarbij zetten we niet de data centraal, maar wat jij als organisatie nodig hebt van die data. Wat zijn jouw uitdagingen en risico’s? Welke ontwikkelingen zijn er in jouw sector? En hoe helpt data jou dan beter grip krijgen en slimme besluiten nemen? Samen zoeken we naar de beste en slimste toepassingen van advanced data analytics voor jouw organisatie. Daarmee kun je elk type, volume of snelheid data verzamelen, verwerken en analyseren – en gebruiksvriendelijk de inzichten presenteren. Daardoor kun je bijvoorbeeld technische problemen oplossen nog voordat ze ontstaan, fraude in een vroeg stadium herkennen, voorspellen welke klanten willen opzeggen en je voorraadbeheer optimaliseren.

Blijf op de hoogte

Benut de kracht van je data

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met datavisualisatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij beloven binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.