Business Apps

Snel een app op maat

Test onze skills

Passend

Een eigen zakelijke app op maat gemaakt en ingericht.

Geïntegreerd

Volledig te integreren met andere Microsoft applicaties.

Snel

Power Apps zijn vlot geregeld met een zeer korte time-to-market.

Een eigen app van de zaak

Misschien wil je je klantenservice verbeteren en zoek je een app die jou helpt om alle vragen goed af te handelen. Zodat bijvoorbeeld alle verzoeken netjes geregistreerd worden en direct uitgezet naar de juiste afdelingen binnen je organisatie. Of je wil je voorraadbeheer professionaliseren en daarom overweeg je een handige app om te voorkomen dat jij of je klant ooit nog kan misgrijpen. Wie zich een beetje verdiept, vindt talloze apps voor uiteenlopende taken en processen. Toch kan het een uitdaging zijn om een kant-en-klare app te vinden die precies aansluit op wat jouw organisatie nodig heeft.

Is er geen goede applicatie voorhanden die hèt antwoord is op jouw specifieke vraag? Dan heb je drie opties: aanmodderen met een app die niet past, een bestaande app aanpassen of zelf een nieuwe app ontwikkelen. De eerste is natuurlijk geen duurzame optie, maar een bestaande app aanpassen of zelf een applicatie (laten) bouwen kan je zeker uit de brand helpen. En de mogelijkheden zijn schijnbaar eindeloos: je kunt apps laten maken die je helpen bij bijvoorbeeld onderhoudsplanningen, onboarding, distributieschema’s, tijdsregistratie, bezoekersregistratie en reserveringen – maar natuurlijk ook voor managementtaken of incidenten afhandelen.

Hoe werkt het?

De perfecte app voor jouw organisatie bestaat nog niet. Maar daar kan QS solutions je bij helpen. Wij weten dat een eigen app ontwikkelen of een bestaande app vaak lang duurt en zeer kostbaar is. Zeker als je zelf geen enkele regel code kunt programmeren. Bij ons ligt dat anders. Wij hebben jarenlange ervaring en daardoor ontzettend veel kennis van apps bouwen en beheren. Een applicatie aanpassen of op maat maken, kost ons daardoor relatief weinig tijd. Bovendien bouwen wij graag onze apps op het platform van Microsoft Power Apps. Daardoor krijg je ontzettend snel een betaalbare app op maat die ook nog volledig te integreren is met andere Microsoft applicaties. Wat wil je nog meer?

Blijf op de hoogte

Een eigen zakelijke app

Wil je ook een eigen zakelijke app op maat hebben? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij beloven binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.