Enhance security

Verhoog de veiligheid én de productiviteit

Plan je security strategiesessie

Verbeter je cybersecurity

Door ransomware, phishingmails en DDos-aanvallen is de kans groot dat je bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met cybercrime. Inmiddels is de kans groter dat je systemen worden aangevallen dan er wordt ingebroken in je bedrijfspand. Bovendien kun je weleens per ongeluk het verkeerde bestand sturen. Of het verkeerde scherm delen in Teams. Maar waar begin je met het beheersen van cyberbeveiligingsrisico’s? Hoe voorkom je dat de informatiebeveiliging de productiviteit belemmert? En dat je de moderne (thuis)werkprincipes nog kunt omarmen?

Zo’n 60 procent van de organisaties heeft het securitybudget sinds corona opgehoogd. Dat klinkt goed, maar vaak wordt veel geld gestoken in beveiligingssoftware.

En dat houdt maar een deel van de cybercrime tegen. Om écht weloverwogen beslissingen te nemen over de noodzaak en prioriteit van nieuwe beveiligingsprojecten, heb je inzicht nodig in je cybersecurity huishouding.

Eén probleem: het is ongelooflijk ingewikkeld om een goed beeld te hebben van de volledige digitale beveiliging van je organisatie. Wat zijn nu precies de zwakke plekken van je beveiliging? En hoe veranderen die plekken in de tijd? Precies daar helpt QS solutions bij, met slimme securityoplossingen die aanpakken waar nodig. Profiteer van onze wereldwijde ervaring met cybersecurity en vergroot je je cyberweerbaarheid.

Onze aanpak

Bij QS solutions gaan we uit van zero trust: nooit vertrouwen, altijd verifiëren. Elk digitaal verzoek behandelen we alsof het een inbreuk is en afkomstig van een open netwerk. Want alleen op die manier kun je je organisatie beschermen tegen digitale bedreigingen. En blijf je ook nieuwe vormen van cybercrime voor. Bovendien kun je met onze Cyber Security Assessment Tool (CSAT) periodiek eenvoudig en snel de status van je beveiliging toetsen en zwakke plekken gericht aanpakken.

Daarnaast profiteer je van onze wereldwijde ervaring en cloudnative beveiligingsoplossingen van Microsoft. Daarmee kun je uiteenlopende beveiligingsrisico’s beheersen en zorgen dat je eindgebruikers probleemloos (en veilig) kunnen doorwerken.


Onze oplossingen

Security Assessment

Snel en eenvoudig weten hoe je beveiliging ervoor staat? Onze Cyber Security Assessment Tool (CSAT) brengt alle kwetsbaarheden in beeld. Daarbij krijg je passend advies over een gericht actieplan.

Naar de oplossing

Cloud Identity & Access Management

Een goede controle over de verschillende identiteiten binnen je netwerk is essentieel. Ons Cloud Identity & Access Management biedt realtime bescherming door de voortdurende analyse van gebruiker, apparaat, locatie en gedrag.

Naar de oplossing

Unified Endpoint Management

Natuurlijk wil je dat je medewerkers altijd en overal veilig werken op hun devices. Daar zorgt ons Unified Endpoint Management voor: we detecteren, identificeren en reageren op alle digitale bedreigingen.

Naar de oplossing

Data Security

Onze Data Security helpt alle binnenkomende gegevens te classificeren. Met verschillende labels wordt de data gecategoriseerd. Op die manier kun je bijvoorbeeld toegang beperken en mogelijk misbruik voorkomen.

Naar de oplossing

Blijf op de hoogte