Cloud Identity & Access Management

Ultieme toegangscontrole voor de cloud

Probeer het zelf

Passend

Op maat van jouw online omgeving.

Authenticatie

Eenvoudig identiteiten verifiëren.

Autorisatie

Bepaal wie toegang krijgt tot welke onderdelen.

Bepaal wie toegang krijgt tot je online omgeving

Identiteit management is de basis van alle beveiligingsmaatregelen. Wanneer iedereen overal moet kunnen werken op elk apparaat naar keuze, moeten die gebruikersaccounts extreem goed beveiligd worden. Zo’n identiteit is namelijk dé online sleutel om te verifiëren wie de gebruiker is en welke toegang tot welke gegevens mogelijk is. Die toegang kun je zelf helemaal invullen op basis van de taken en rollen van de medewerker. Omdat identiteit zo’n cruciale rol speelt binnen je beveiliging, zijn de gevolgen groot als een online identiteit gecompromitteerd wordt. Als organisatie moet je je houden aan wettelijke vereisten, zoals de AVG/GDPR. Je moet daarom de toegang tot je online omgeving met de gebruikersaccounts goed beschermen. Bovendien wil je ook klanten geruststellen; hun gegevens zijn veilig binnen jouw organisatie. 

Met het Cloud Identity & Access Management van QS solutions zorg je voor scherpe toegangscontroleBijvoorbeeld met een Single Sign-On voor je cloudapplicaties in combinatie met Multi-Factor Authentication en Conditional Access. Daarmee geef je, na een keer inloggen met tweetrapsverificatie, toegang tot de precieze apps, functies en data die de gebruiker nodig heeft binnen je online werkomgeving. Bij QS solutions nemen we het zekere voor het onzekere. Daarom worden met Cloud Identity & Access Management in realtime gebruikers, apparaten, locaties en gedrag geanalyseerd om risico’s te bepalen. Op die manier kunnen we doorlopend bescherming bieden. 

Hoe werkt het?

Cloud Identity & Access Management zorgt dat alleen geverifieerde gebruikers en apparaten toegang hebben tot jouw online omgeving. Bij QS solutions geloven we bovendien dat beveiligingsmaatregelen niet de productiviteit in de weg mogen staan; we zijn ervan overtuigd dat je ook bij een goed Identity & Access Management gebruikers een optimale ervaring kunt bieden. Bovendien sluiten we ons volledig aan bij de waardevolle en inspirerende visie van Microsoft op Identity Lifecycle Management. Het HR-systeem is daarom een belangrijke bron voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccounts. Ook werken we al jaren met de Identity & Access Managementtools van Microsoft om organisaties te helpen met een solide Identity Lifecycle proces en autorisaties op basis van rollen, zowel online als on-premise.

Blijf op de hoogte

Grip op je identiteiten

Wil je toegangscontrole goed inrichten binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij beloven binnen 1 werkdag contact met je op te nemen.