Data Security

Slimme gegevensbeveiliging

Maak dataveiligheid je prioriteit

Classificatie

Alle binnenkomende gegevens worden geclassificeerd.

Datalabels

Met verschillende labels wordt alle data gecategoriseerd.

Beperking

Toegang wordt bepaald op basis van de labels.

Beveilig je bedrijfsdata tegen misbruik en diefstal

Elke organisatie bewaart vertrouwelijke gegevens. Het beveiligen van die data is ongelooflijk belangrijk. Een datalek kan immers een ramp betekenen voor je bedrijf, want wanneer bedrijfs- of persoonsgegevens in de verkeerde handen vallen kan de impact heel groot zijn voor alle betrokkenen. Daarom ben je als organisatie verantwoordelijk voor het veilig bewaren van (persoons)gegevens en ben je zelfs wettelijk verplicht om passende maatregelen te treffen tegen datalekken en hackers. Bijvoorbeeld volgens de AVG/GDPR. Ook moet je bij een eventuele datahack of datalek hiervan melding maken. Een goede databeveiliging is dus niet alleen belangrijk om te hebben, maar ook noodzakelijk – voor jou én iedereen waarmee je te maken hebt.

De kans wordt tegelijk steeds groter dat je maken krijgt met cybercrime en datalekken. Phishingmails zijn bijvoorbeeld steeds moeilijker met het blote oog te herkennen en een menselijke fout is snel gemaakt. Hoe voorkom je dan dat bijvoorbeeld ransomware jouw bedrijfsdata gegijzeld houdt? Met de Data Security-oplossing van QS solutions bescherm je je data tegen cybercrime en datalekken en voorkom je dat ongewenste personen toegang krijgen tot jouw gegevens. We zorgen voor een zorgeloze, continue en slimme bescherming die de productiviteit van je medewerkers niet beïnvloedt.

Hoe werkt het?

Bij QS solutions vinden we dat als je organisatie niet moet wachten totdat het fout gaat en het eerste datalek wordt ontdekt. Wij zijn hackers en virusmakers liever voor en zorgen daarom met onze proactieve oplossing Data Security dat alle gegevens voortdurend worden gecontroleerd. Het maakt dus niet uit waar de data wordt aangemaakt, vandaan komt of wordt opgeslagen. Je geeft zelf aan welke categorieën en welke toegangslabels er zijn – geheel in lijn met jouw securityprotocollen. Zo zorgen we voor aangepaste bewerkingsrechten en beperkte, volledige of geen toegang afhankelijk van het label en de categorie. Bovendien kun je met onze Data Security-oplossing mogelijk misbruik van gevoelige gegevens controleren, identificeren, eventuele problemen onderzoeken en gepast reageren.

Blijf op de hoogte

Voorkom datalek

Wil je op een slimme manier je bedrijfsdata beveiligen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.