Security assessment

Periodieke krachtmeting van je beveiliging

Plan een gratis demonstratie

Snel

Alle relevante data in handen.

Inzicht

Grip op potentiële kwetsbaarheden.

Advies

Concreet actieplan en aanbevelingen.

Verbeter gericht je security

Als organisatie ben je tegenwoordig zeer afhankelijk van je IT-omgeving. Maar hoe kwetsbaar is jouw organisatie? Hoe goed ben je bestand tegen bijvoorbeeld ransomware, DDoS-aanvallen of phishingmails? Investeer je in de juiste beveiliging? Met de Cyber Security Assessment Tool (CSAT) van QS solutions weet je snel en eenvoudig hoe je beveiliging ervoor staat. Je krijgt snel inzicht in welke cyberrisico’s er zijn voor jouw hybride IT-omgeving en in hoeverre je huidige securitymaatregelen voldoende bescherming bieden.

Ons cybersecurity assessment doorloopt je bedrijfsnetwerk en je Microsoft 365- en Azure-omgeving en brengt kwetsbaarheden in beeld.

Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar je patchmanagement van apparaten, veilige configuratie van Windows, gebruik van administratieve permissies en externe gebruikers in Microsoft 365, Teams of gedeelde documenten in SharePoint. Op basis daarvan weet je precies waar de zwakke plekken zitten en kun je met een gerichte aanpak de security volwassenheid van je organisatie verbeteren.

Met CSAT krijg je handige aanbevelingen voor een gericht actieplan met de juiste technologische en procedurele maatregelen om je security te verbeteren, precies waar het nodig is. Op die manier laat je zien dat je jouw security serieus aanpakt en je middelen efficiënt – want doelgericht – inzet.

Hoe werkt het?

CSAT is on-premises software ontwikkeld door doorgewinterde security experts. Na de intake installeren we CSAT op een server in je netwerk. CSAT doet een scan op endpoints (denk: laptops, desktops, servers) in het netwerk, de Active Directory, Azure Active Directory, de gebruikte Microsoft 365-diensten en het Azure-platform. De endpointscan gebruikt agents die zichzelf na het scannen van de endpoints verwijderen. Daardoor is slechts een minimale inspanning van jouw IT-afdeling nodig. Daarnaast vraagt onze securityconsultant naar securityprocessen en -procedures. We analyseren alle verkregen data en komen met een duidelijk rapport, inclusief actieplan en aanbevelingen.

Blijf op de hoogte

Breng je risico's in kaart

Wil je weten hoe je beveiliging ervoor staat? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Binnen no-time ben je op de hoogte van al je risico's.