Seminar: Zorg start in het cliënt servicepunt

Iedere cliënt is uniek en waardevol. Laat u dat vanaf het eerste contact merken? Geeft u uw cliënten het gevoel dat ze welkom zijn en zorg op maat ontvangen? Uw intentie is goed, en Qare 365 zorgt dat u het waar maakt. Weten hoe? Mis dit seminar niet en schrijf u nu in.

Managers en medewerkers van de klantenservice ontdekken tijdens ons seminar ‘Zorg start in het cliënt servicepunt’ op donderdag 16 mei van 10.00 – 12.00 uur hoe de inzet van Qare 365 bijdraagt aan een optimale zorgbeleving.

Tijdens het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Direct alle informatie van cliënten bij de hand
  • Proactief begeleiden van cliënten bij het instroom proces
  • Inzicht in de wachtlijsten
  • De perfecte match tussen zorgvraag en zorgaanbod

Qare 365 is speciaal ontwikkeld voor zorgaanbieders. Qare 365 voorziet fontoffice medewerkers en zorgconsulenten van belangrijke informatie over cliënten en biedt hen de mogelijkheid zorgvragen gestructureerd vast te leggen. Belangrijkste resultaten: zij doorlopen de procedures stap voor stap en de wachtlijsten zijn altijd actueel. Geen gehannes met Excel-lijsten meer.

Daarnaast zorgt Qare 365 zorgt voor de ideale match tussen zorgvraag en de beschikbare plekken. En omgekeerd, als er een plek vrijkomt, welke cliënten  op de wachtlijst hiervoor in aanmerking komen. Op deze manier zorgt u voor een optimale bezetting.

Het seminar vindt plaats op donderdag 16 mei op ons kantoor in Amersfoort van 10.00 – 12.00. Mis dit seminar niet en schrijf u nu in via onderstaand formulier! Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen is gratis en verplicht u tot niets.