Kennissessie: Project Online

Projectmanagement geperfectioneerd met Microsoft Project Online

Als jouw organisatie meerdere projecten onder handen heeft, dan weet je hoe lastig het is om: 

  • Continu inzicht te houden in de planning, het budget, de beschikbare resources, openstaande issues, risico’s en de voortgang van projecten; 
  • Alle documenten altijd en overal beschikbaar te hebben (projectplan, issues, afspraken, e-mails) 
  • Goed samen te werken met iedereen die bij een project is betrokken (opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers, onderzoekers, freelancers). 

Microsoft Project Online biedt een oplossing voor projectenorganisaties om overzicht en controle te houden over projectplanning, budgettering, portfolio- en resourcemanagement, en nog veel meer – alles binnen een enkel, toegankelijk platform. Maar wat onderscheidt Project Online van andere middelen? En hoe snel kan jouw organisatie de vruchten plukken van deze krachtige tool? 

Waarom deelnemen aan deze kennissessie?

Project Online is een complete oplossing voor elke projectenorganistie. Het integreert moeiteloos met andere Microsoft producten en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid om aan de unieke eisen van jouw organisatie te voldoen. Echter, de volledige potentie van Project Online is niet bij iedereen bekend.  

Deze sessie biedt je de kans om te leren hoe je Project Online optimaal kunt inzetten, met inzichten uit QS solutions’ 20 jaar implementatie ervaring en succesverhalen. 

Wat kun je verwachten tijdens deze kennissessie?

Tijdens deze interactieve sessie ontdek je:

  • De kernfuncties van Microsoft Project Online en hoe deze jouw projectmanagement kunnen transformeren.
  • Praktische tips voor het behouden van een helder overzicht op alle projecten, portfolio, resources, en voortgang – zonder de stress.
  • De mogelijkheden om samenwerking binnen en tussen teams te versterken, en hoe je ervoor zorgt dat belangrijke documenten altijd toegankelijk zijn.
  • Strategieën om de implementatie van Project Online in jouw organisatie te versnellen en te vereenvoudigen.
  • Inzichten in hoe andere bedrijven Project Online succesvol hebben ingezet, met voorbeelden uit de praktijk.

Mis deze kans niet om te ontdekken hoe Project Online de efficiëntie en effectiviteit van jouw projectmanagement kan verhogen.

Schrijf je nu gratis in