Seminar: Security gebaseerd op feiten

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

De CSAT scant uw netwerk, apparaten en documenten en rapporteert over de feiten. Bijvoorbeeld: er zijn 20 apparaten waar de laatste updates niet zijn toegepast, in de laatste maand zijn er 200 documenten met persoonsinformatie als bijlage meegestuurd met een e-mail, er zijn 150 SharePoint sites waar iemand met een extern e-mail toegang heeft.

De CSAT doet niet alleen deze constatering maar geeft ook aanbevelingen over welke Microsoft producten toegepast kunnen worden om de kwetsbaarheden te verhelpen.

Op 9 november geeft QS solutions het seminar “Security gebaseerd op feiten”. Het seminar geeft een handreiking om uw IT-omgeving GDPR compliant te maken. Tijdens het seminar zal onze teamleider Security Erik Oppedijk demonstreren hoe u met de CSAT kunt toetsen of uw infrastructuur voorbereid is op de GDPR en hoe uw organisatie een Security Roadmap kan maken.

Het seminar vindt plaats op donderdag 9 november op ons kantoor in Amersfoort van 10:00 tot 12:00.

Wilt u weten hoe u snel de beveiliging van uw IT-omgeving kunt toetsen? Wilt u een actieplan definiëren om uw security te verbeteren? Mis dit seminar dan niet en schrijf u nu in via het onderstaande formulier.

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen is gratis en verplicht u tot niets