Workshop: App in a Day

Ieder bedrijf heeft processen en taken die handiger of sneller kunnen worden gedaan. Vaak weten medewerkers wel hoe het beter zou kunnen, maar missen ze de technische kennis om het zelf voor elkaar te krijgen.

Dankzij Microsoft Power Platform kan iedereen aan de slag met het automatiseren van handmatige processen en het bouwen van apps, zonder ook maar één letter te coderen. Simpelweg via een duidelijke klik-interface.

Op woensdag 25 mei organiseren we een gratis App-in-a-Day workshop t.w.v. €499. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe Power Platform werkt en hoe het jou en je collega’s veel tijd kan besparen in de steeds terugkerende dagelijkse werkzaamheden.

De workshop is gericht op de business (procesverbetering), IT’ers (beheer), en management teams (mogelijkheden).

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De mogelijkheden van Power Platform
  • Problemen omzetten in scenario’s en oplossingen
  • Het bouwen van apps met Power Apps
  • Het inrichten van processen met Power Automate
  • Power Platform beheer

De mogelijkheden van Power Platform zijn eindeloos. Incidenten rapporteren via een smartphone? Documenten goedkeuren? Hybride werken in goede banen leiden? Het kan allemaal via een paar klikken!

Welk proces zou jij willen automatiseren? Laat het ons weten, en wie weet ga je aan het eind van de dag naar huis met een kant-en-klare app!

De maximale aantal deelnemers zijn beperkt dus wees er snel bij.