Seminar: Meer cliënten in zorg door een vlekkeloos intakeproces

Vanaf het moment waarop een cliënt in zorg komt, houdt u alles keurig bij in het ECD. Maar voor het registreren van potentiële cliënten is het ECD vaak niet geschikt. Laat staan dat het intakeproces wordt ondersteund. Daarom zijn medewerkers creatief met Excel en Outlook. Niet ideaal, maar je moet wat. Gelukkig hoeft dit niet langer, want nu is er Qare365. Dit ondersteunt het hele intakeproces. Vanaf het eerste contact tot de ‘inzorgname’. Oftewel ‘alles tussen het eerste telefoontje en de voordeur’.

QS solutions organiseert op 14 september het seminar ‘Qare365 – Meer cliënten in zorg door een vlekkeloos intakeproces’. Het seminar is voor alle deelnemers een snelle en laagdrempelige manier om vast te stellen wat Qare365 voor de organisatie kan doen. Onze CRM expert Tamara Kusters zal demonstreren hoe onder andere Koraal Groep en SZR hun intakeproces borgen en zo tot een betere bezetting komen.

De volgende en andere onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe zorgt u ervoor dat elke zorgvraag goed wordt opgepakt?
  • Hoe verbetert u de samenwerking tussen de medewerkers van de serviceafdeling onderling en met de rest van de organisatie?
  • Hoe hebt u beter inzicht in de wachtlijsten, zodat u zorgvuldig kunt plaatsen?
  • Hoe maakt u de optimale match tussen zorgvraag en zorgaanbod?
  • Hoe voorkomt u dat u ongefinancierde zorg verleent?

Het seminar vindt plaats op donderdag 14 september op ons kantoor in Amersfoort van 10.00 – 12.00.

Wilt u weten hoe u uw cliënten een snelle en efficiënte service verleent? Wilt u een betere bezetting? Wilt u ervaringen met andere zorgaanbieders delen? Mis dit seminar dan niet en schrijf u nu in via onderstaande formulier!

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemen is gratis en verplicht u tot niets.