Expertises

“Meer succes door praktisch inzetten van informatie technologie!”

De specialisten van QS solutions zetten hun kennis en ervaring in om het uiterste uit de innovatieve Microsoft technologie te halen door deze op een praktische manier in te zetten. Informatie technologie is de kern van uw organisatie geworden. U werkt er productief mee samen en verhoogt de effectiviteit van communicatie met klanten. Het beveiligen van deze omgeving is cruciaal, zonder de productiviteit te verkleinen.

Samenwerkplek

Digitaal Samenwerken

De werkplek is ingrijpend veranderd. Om productief te kunnen werken willen medewerkers toegang tot documenten en informatie vanaf iedere locatie en elk device. Om hen hierin te voorzien zijn de volgende vragen van belang.

  • Hoe verbind ik onze infrastructuur met de cloud?
  • Hoe lever ik een plek waar collega’s en externen samenwerken en die toegang biedt tot applicaties en documenten?
  • En hoe bescherm ik bedrijfsgegevens op mobiele apparaten?
Lees verder

Customer Engagement

De verbinding met uw klanten is erg belangrijk. In een tijd waar mond-op-mond reclame waardevoller is dan ooit zijn goede referenties en tevreden klanten van hoge prioriteit voor uw organisatie. Inzicht in de customer journey is daarbij van belang. Het is een weergave van het pad dat een klant aflegt en bevat alle touchpoints met uw organisatie. Een groot deel van deze stappen vinden plaats zonder uw directe betrokkenheid. Uw klanten oriënteren zich online via verschillende kanalen. De grote uitdaging is daardoor hoe u een optimale klantervaring biedt over alle digitale platformen en interactiemiddelen heen. Alleen dan kunt u echt uw klanten binden!

Lees verder
Cross selling
Identity management

Identity & Access Management

Het managen van toegang en identiteiten in uw geautomatiseerde systemen is belangrijker dan ooit. De wetgever en de interne policies vereisen dat dit perfect in orde is. QS solutions gelooft dat goed Identity & Access Management er niet alleen voor zorgt dat uw organisatie zich aan de regels houdt, maar dat gebruikers een optimale ervaring hebben.

Lees verder

Cyber Security

Al jaren zorgt QS solutions ervoor dat IT-omgevingen goed beveiligd zijn. Onze belangrijkste drijfveer daarbij is dat we de productiviteit van medewerkers niet verkleinen bij het verhogen van beveiliging en bescherming.

Lees verder
Cyber Security