Digitaal samenwerken

Onze werkplek is ingrijpend veranderd. We werken waar en wanneer we willen, doordat we 24/7 toegang hebben tot onze data en applicaties. Daarnaast biedt Office 365 van Microsoft meerdere opties om optimaal samen te werken – zoals SharePoint en Microsoft Teams.

Om efficiënt samen te werken spelen factoren als; uw huidige situatie, type medewerkers in de organisatie en het belang van security spelen een belangrijke rol. Het besluit voor de juiste tool is dan ook een opgave.

QS solutions helpt bij het selecteren en implementeren van uw Digitaal Samenwerk omgeving. Wij implementeren al meer dan 15 jaar Digitale Samenwerk omgevingen bij diverse organisaties. De specialisten van QS solutions vertalen uw wensen en behoeften naar een werkplek waar u bij al uw applicaties kunt, gezamenlijk aan documenten kan werken en communiceert met uw collega’s. Hierbij blijft de IT afdeling in controle om de veiligheid van bedrijfsdata te garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van efficiëntie en het gebruiksgemak.

De kracht van een digitale samenwerkplek

Device Management

Communiceren & Informeren

Office 365 biedt standaard alle functionaliteit die nodig is voor een Sociaal Intranet – maar dan moet er wel een structuur zijn die voor alle gebruikers intuïtief is. QS solutions biedt een standaard Intranet met Nieuws, smoelenboek, bedrijfs-chats etc. met standaard Help & Training materialen.

eenvoudige implementatie

Veilig Samenwerken

Gebruikt u Teams of SharePoint sites als samenwerkruimte – of een combinatie daarvan? Hoe regelt u toegang tot de werkruimtes voor uw collega’s maar vooral voor externe partners? QS solutions heeft veel ervaring met beveiliging van toegang en content. Hiervoor hebben wij een product ontwikkeld – PortalTalk 365. Hiermee kunt u toegang tot deze werkruimtes regelen op een manier dat u de Security van uw Office 365 omgeving kan waarborgen.

Data beveiliging

Digitaal Vergaderen

Office 365 biedt alle functionaliteit om documenten op te slaan en eraan samen te werken maar ondersteunt het proces van vergaderen niet. QS solutions heeft Meeting 365 ontwikkeld om in Office 365 vergaderingen aan te maken met agenda en alle taken en besluiten van een meeting efficiënt te beheren.

Deze organisaties gingen u voor:

Woningcorporatie De Key
QS solutions werkt voor Koraal Office 365, Qare365 en Dynamics 365

Neem contact met ons op!

Fergus Keith

Fergus Keith

Commercieel directeur
+31 (0)6 46154310
E-mail Fergus Keith