Digitale samenwerkplek

Onze werkplek is ingrijpend veranderd. U werkt waar en wanneer u wilt. U wilt 24/7 toegang tot uw data en applicaties. En u werkt met het apparaat dat u fijn vindt. We verwachten dat we overal en met elk apparaat kunnen werken met de benodigde applicaties en informatie. De tijd dat we op kantoor aan ons bureau moesten zitten om bij een applicatie te kunnen ligt achter ons. QS solutions gelooft dat u efficiënter werkt als u gebruik maakt van een digitale samenwerkplek.

Uw digitale samenwerkplek

Iedere dag zijn er organisaties die productiever werken door de inzet van een digitale samenwerkplek. De specialisten van QS solutions vertalen uw wensen en behoeften uitstekend naar een werkplek waar u bij uw applicaties kunt, gezamenlijk aan hun documenten werkt en communiceert met uw collega’s. Hierbij blijft de IT afdeling in controle om de veiligheid van bedrijfsdata te garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van efficiëntie en het gebruiksgemak.

De kracht van een digitale samenwerkplek

Device Management

Werken waar u wilt, met het apparaat dat u prettig vindt

Met de digitale werkplek hebt u overal en vanaf ieder apparaat toegang tot de documenten en applicaties die u nodig hebt. U werkt met de mobiele apps eenvoudig vanuit alle apparaten, zowel op iOS, Android als WindowsPhone zijn de apps beschikbaar.

eenvoudige implementatie

Efficiënter samenwerken

Door samen te werken vanuit één werkplek met een structuur die samenwerking bevordert werk je nu real-time samen aan hetzelfde document. Het aantal e-mails met bijlage dringt u terug en zoeken naar de laatste versie is niet meer nodig. Alles is te vinden op één plek.

Data beveiliging

Governance en controle

Door een plek aan te bieden waar eenvoudig samengewerkt wordt met collega’s en partners, klanten en leveranciers zorgt u ervoor dat het aantal document en dat de organisatie verlaat per mail sterkt wordt teruggedrongen. Zo blijft u regie houden op de bedrijfsdocumenten en zijn toegangen voor externen goed te beheren en controleren.

De werkplek is geen device!

Een digitale samenwerkplek is geen device. Het is een portaal waar u onafhankelijk van het device met een browser naartoe kunt. Hier deelt u gestructureerd en gecontroleerd content en kennis met zowel interne collega’s als externe partners en klanten. Daarnaast biedt het portaal ook toegang tot andere applicaties. Zo kunt u al uw werkzaamheden doen vanuit de locatie en met het device dat u wenst!

Download whitepaper over de digitale werkplek
SharePoint

Cloud technologie is ideaal voor het creëren van een digitale samenwerkplek. Dit brengt nieuwe vraagstukken met zich mee

  • Hoe verbind ik onze infrastructuur met de cloud?
  • Hoe werken collega’s & derden samen?
  • Hoe biedt de samenwerkplek toegang tot applicaties en documenten?
  • En hoe bescherm ik bedrijfsgegevens op (persoonlijke) mobiele apparaten?

Wilt u bovenstaande vragen goed beantwoorden? Wij hebben het webinar “Efficiënt werken met een digitale samenwerkplek” gegeven. Hierin beantwoorden onze specialisten bovenstaande vragen. Dit webinar is on-demand te bekijken!

Bekijk webinar

Deze organisaties gingen u voor:

Neem contact met ons op!

Fergus Keith

Fergus Keith

Commercieel directeur
+31 (0)6 46154310
E-mail Fergus Keith