Identity & Access Management

Het managen van toegang en identiteiten in uw geautomatiseerde systemen is belangrijker dan ooit. De wetgever en de interne policies vereisen dat dit perfect in orde is. QS solutions gelooft dat goed Identity & Access Management er niet alleen voor zorgt dat uw organisatie zich aan de regels houdt, maar dat gebruikers een optimale ervaring hebben. De specialisten van QS solutions hebben gedegen kennis en ervaring van Identity & Access Management processen en bewijzen dit keer op keer bij organisaties door heel het land.

Visie op Identity Lifecycle Management

Microsoft heeft al jaren een waardevolle en inspirerende visie op Identity Lifecycle Management. QS solutions sluit zich volledig aan bij deze visie. De volgende video maakt de visie duidelijk. De specialisten van QS solutions werken al jaren met de Identity & Access Management tools van Microsoft om organisaties te voorzien van een solide Identity Lifecycle proces om vervolgens door te gaan met het uitdelen van autorisaties op basis van rollen. Zowel voor autorisaties in cloud als on-premises applicaties.

De expertises van QS solutions

Identity lifecycle Management

Identity Lifecycle Management

Medewerkers komen in dienst, wijzigen van functie en vertrekken. Het is noodzakelijk om de toegangen en rechten tot applicaties en bedrijfsdata aan te passen. QS solutions gelooft dat u dit proces alleen onder controle hebt als het HR-systeem de bron is voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccount in Active Directory.

Role Based Access Control

Role-Based Access Control

Met Role-Based Access Control (RBAC) beheert u op een efficiënte en effectieve wijze autorisaties tot systemen en applicaties. Op basis van de rol die een medewerker toegewezen krijgt worden autorisaties automatisch uitgedeeld en ingetrokken. QS solutions gelooft dat iedere organisatie een enorme verbetering in toegangscontrole tot bedrijfsdata kan behalen door RBAC in te voeren.

Cloud Identity

Cloud Identity Management

Met Cloud Identity Management beheert u de toegangen tot SaaS-applicaties vanuit één centrale directory. Deze Azure Active Directory biedt naast de mogelijkheid tot Single Sign-On tot SaaS-applicaties veel andere mogelijkheden. Denk hierbij aan Self-Service Password Reset en Multi-Factor Authenticatie. Dit zijn cloud services die eenvoudiger dan ooit te configureren zijn.

Microsoft Identity Manager

Met Microsoft Identity Manager (MIM) kunt u on-premises Identity & Access Management regelen. U kunt eenvoudig identity’s synchroniseren tussen directory’s, databases en applicaties, self-service password management toepassen en admin security policies implementeren met privileged access. QS solutions ziet Microsoft Identity Manager als de tool om solide Identity & Access Management mee te regelen. Met ontwikkelaars en specialisten in huis die bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van MIM zijn wij dé specialist.

Verder lezen over Microsoft Identity Manager
Microsoft Identity Manager
Microsoft Azure Active Directory

Azure Active Directory

Microsoft Azure Active Directory is de Active Directory in de cloud. Met Azure AD verlengt u uw infrastructuur naar de cloud en blijven bestaande on-premises investeringen van waarde. U herpakt de controle in het dynamische cloud landschap. Het is een SaaS dienst voor Identity Management in de cloud. Hierdoor vindt er continue innovatie plaats in het platform en zijn functionaliteiten als Multi-Factor Authentication eenvoudig te regelen.

Lees verder over Azure AD

Deze organisaties gingen u voor:

Mutsaers-Stichting

Neem contact met ons op!

Roeland van den Berg

Accountmanager
+31 (0) 6 10600162
E-mail Roeland van den Berg