Paul Dols CEO QS solutions door Microsoft uitgeroepen als ‘SAM individual of the year’!

Paul Dols CEO, directeur van het Amersfoortse bedrijf QS solutions, is door Microsoft uitgeroepen als ‘SAM individual of the year’ op Microsoft Inspire 2019 in Las Vegas. De prijs wordt toegekend aan de persoon die een waardevolle rol heeft gespeeld bij het definiëren van het Software Asset Management (SAM) -programma van Microsoft.

QS solutions ontwikkelde de Cyber Security Assessment Tool, kortweg CSAT. Deze oplossing helpt organisaties inzicht te krijgen in de status van hun beveiliging van hun IT-systemen, gegevens en documenten, zowel technisch als organisatorisch. En daarmee de beveiliging stap voor stap waterdicht te krijgen.

Dat dit belangrijk is, behoeft geen betoog. Niemand zit te wachten op de gevolgen van een fout in de beveiliging: imagoschade, verlies van klanten en hoge boetes

Het team van QS solutions heeft in het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met het Solution Assessment-team van Microsoft, partners van Microsoft en klanten van Microsoft de werking van CSAT geoptimaliseerd. Op dit moment zijn er al meer dan 1.000 bedrijven wereldwijd, die een CSAT-scan hebben laten uitvoeren en op basis hiervan belangrijke verbeteringen in hun security beleid hebben doorgevoerd.

CSAT geeft inzicht in de status van de beveiliging door geautomatiseerde scan, analyses en vragenlijsten. Dit is de basis voor de aanbevelingen en het daarbij behorende actieplan voor het doorvoeren van verbeteringen. Door regelmatig een scan te doen, houdt u uw beveiliging op peil en laat u zien dat u cyber security en de AVG serieus neemt.

De Award is een geweldige waardering voor het harde werk en de goede resultaten tot nu toe. We kijken uit naar weer een veel belovend jaar met meer waardevolle discussies met onze partners en Microsoft en geweldige verbeteringen in onze oplossingen en services. Blijf op de hoogte …