Partners van QS solutions

QS solutions is Gold Certified Partner van Microsoft. Wat betekent dat voor u? Microsoft zegt hierover: “Partners met ‘gold’ competenties tonen aan dat ze op specifieke gebieden met betrekking tot bedrijfsoplossingen over een constant hoge kwaliteit en inzet beschikken. Een ‘gold’ competentie toont uw klanten en uw partners dat zij kunnen vertrouwen op uw eerste klas capaciteiten.”

Infocyte

Infocyte is een organisatie met voormalig cyber security professionals van de US Air Force. Met de kennis en ervaring die zij daar hebben opgedaan is Infocyte HUNT ontwikkelt. Infocyte HUNT ontdekt actieve en slapende aanvallers, die succesvol voorbij de bestaande verdedigingsmechanismen van uw organisaties zijn gekomen en een plek in het netwerk hebben gevonden. Met geavanceerde algoritmen achterhaalt Infocyte malware die bestaande verdedigingsmechanismen heeft weten te omzeilen.

IsoSecure

IsoSecure maakt uw organisatie gereed voor het ISO 27001 certificaat. Dit gebeurt gestructureerd en transparant: u weet vooraf hoe lang het gaat duren en wat het gaat kosten. Een aanpak die past bij de mentaliteit en visie van QS solutions. De aanpak van IsoSecure heeft zich in de praktijk bewezen en is altijd:

  • Op maat gesneden voor uw organisatie
  • Voorspelbaar en transparant dus geen verrassingen
  • Toekomstbestendig want gemakkelijk te onderhouden, uit te breiden en aan te passen

Scribe Software Corporation biedt kost efficiënte en no-coding data integratie voor Microsoft Dynamics en andere applicaties. Scribe is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat u gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren bij veranderingen in het bedrijfsproces.

ClickDimensions Email Marketing en Marketing Automatisering for Microsoft Dynamics CRM stelt marketeers in staat om leads te genereren en kwalificeren zodat sales de beste leads en opportunities kan opvolgen. ClickDimensions biedt Email Marketing, Website Tracking, Lead Scoresysteem, Social Discovery, Ophalen en maken van web formulieren, Surveys, Landings pagina’s, Nurture Marketing, het managen van e-mail subscription, Campaign Tracking en nog veel meer. ClickDimensions stelt organisaties in staat om te ontdekken wie geïnteresseerd is in hun producten, de mate van interesse te pijlen en helpt met het nemen van de gepaste vervolgacties.

Sharegate vereenvoudigt management taken voor SharePoint, Office 365, en Microsoft Onedrive voor Business voor duizenden beheerders en power users over de hele wereld. Sharegate is een particulier bedrijf gevestigd in Montreal (VS) en wordt vertrouwd door meer dan 10.000 organisaties. Als marktleider in deze industrie, heeft Sharegate als motto: ‘Innoveren en dingen eenvoudig en leuk te houden”.