Security Assessment
Snel en eenvoudig weten hoe je beveiliging ervoor staat? Breng alle kwetsbaarheden in beeld met onze oplossing Security Assessment. Daarbij krijg je passend advies met een gericht actieplan.
Verhoog de veiligheid én de productiviteit. Met onze slimme securityoplossingen en wereldwijde expertise versterken we samen de cyberweerbaarheid van jouw organisatie.
Neem contact opSnel en eenvoudig weten hoe je beveiliging ervoor staat? Breng alle kwetsbaarheden in beeld met onze oplossing Security Assessment. Daarbij krijg je passend advies met een gericht actieplan.
Bescherm de digitale identiteit van personeel, zonder dat het gebruiksgemak eronder lijdt. En geef ze veilig toegang tot bedrijfsbronnen en -applicaties.
Kies voor een betrouwbare IAM-oplossing die zorgt voor de juiste toegangscontrole en beveiliging van jouw organisatie.
Efficiënt en veilig beheer van admin-accounts met Privileged Identity Management: geautomatiseerd toegangsbeheer en tijdelijke bevoegdheden.
Voorkom dat klantgegevens en andere vertrouwelijke of privacygevoelige data in handen komen van ongeautoriseerde personen. En bescherm alle gevoelige documenten.
Bespaar tijd en zorg voor optimale beveiliging van je bedrijfsgegevens met een centrale omgeving voor het beheren van al je werkstations. Krijg grip op alle apparaten, waar ze zich ook bevinden.
Krijg grip op mobiele apparaten binnen jouw organisatie, zonder dat de productiviteit van medewerkers eronder lijdt.
Bij QS solutions werken we met een stappenplan dat er voor zorgt dat medewerkers zo veilig én efficiënt mogelijk werken, ongeacht hun locatie of device. We identificeren de kwetsbaarheden en maken een overzichtelijke roadmap waarmee we samen met jou constant blijven werken aan de cyberbestendigheid en productiviteit van de organisatie.
Hiervoor gebruiken we Microsoft-technologie die je wellicht al – onbewust en/of onbenut – in huis hebt. Wij schakelen de juiste applicaties in en zorgen voor een optimale implementatie die is afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw organisatie.
Goede cyberveiligheid begint bij een security assessment. Een nulmeting die de huidige staat van de IT-beveiliging en het securitybeleid in kaart brengt. Alleen zo kom je erachter hoe het ervoor staat met de cyberbestendigheid van jouw organisatie. Het geeft razendsnel inzicht in de sterke punten, kwetsbaarheden en quick wins.
Dankzij de concrete feiten die het assessment oplevert bepaal je heel gericht welke securitymaatregelen nodig zijn en waar de prioriteiten moeten liggen. Met deze informatie bouwen we samen een cybersecurity-roadmap die focust op de actiepunten die relevant en urgent zijn voor jouw organisatie. Zo bespaar je tijd, moeite en budget.
Het assessment en de roadmap vormen de basis voor concrete projecten. Wij helpen organisaties bij de uitvoering hiervan, zodat een gebrek aan tijd of kennis nooit een belemmering vormt voor het doorvoeren van een cybersecurityplan. Omdat we continu blijven sturen, helpen we organisaties om zich te wapenen tegen cybercriminaliteit.
Security is een continu proces. Daarom stellen we samen met jou een onderhouds- en beheercontract op dat precies aansluit bij jouw wensen, budget en mankracht. Of je nu veel zelf aan de knoppen wilt zitten of het volledig uit handen wilt geven, de keuze is aan jou.
Door ransomware, phishingmails en DDoS-aanvallen is de kans groot dat je bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met cybercrime. Inmiddels loop je meer risico dat je systemen worden aangevallen dan dat er wordt ingebroken in je bedrijfspand. Maar waar begin je met het beheersen van cyberbeveiligingsrisico’s? Hoe voorkom je dat de informatiebeveiliging de productiviteit belemmert? Of dat de moderne (thuis)werkprincipes hier het slachtoffer van worden?
Zo’n 60 procent van de organisaties heeft het securitybudget de laatste jaren verhoogd. Dat klinkt goed, maar vaak wordt veel geld gestoken in beveiligingssoftware. En dat houdt maar een deel van de cybercrime tegen. Voor de volledige digitale beveiliging van je organisatie is méér nodig.
Inzicht in de zwakke plekken en de effectiviteit van de huidige maatregelen bijvoorbeeld. Kennis en expertise om de veranderingen in de wereld van cybercrime op de voet te volgen. Om de impact ervan op jouw organisatie te kunnen inschatten. En natuurlijk: een heel concreet plan van actiepunten en prioriteiten waarmee je de veiligheid van je hybride IT-omgeving doorlopend blijft toetsen en verbeteren.
Neem contact opMet de introductie van NIS2, De EU-richtlijn voor het verbeteren van digitale weerbaarheid, staan organisaties voor de uitdaging hun security op peil te brengen. Wat vraagt NIS2 nu van ons en hoe vertalen we dit door in acties?
Heb jij enig idee hoe kwetsbaar jouw organisatie is als het aankomt op cybercriminaliteit en datalekken? Cybercriminelen gebruiken inmiddels uiterst geavanceerde tools voor hun schimmige praktijken, en dat vertaalt zich ieder jaar weer in een toename van het aantal cyberaanvallen.
Cybercrime is niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal in een razend tempo, en dat geldt helaas ook voor de vaardigheden van cybercriminelen.