Security

Verhoog de veiligheid én de productiviteit

Bekijk de oplossingen

Verbeter je cybersecurity

Door ransomware, phishingmails en DDoS-aanvallen is de kans groot dat je bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met cybercrime. Inmiddels loop je meer risico dat je systemen worden aangevallen dan dat er wordt ingebroken in je bedrijfspand. Maar waar begin je met het beheersen van cyberbeveiligingsrisico’s? Hoe voorkom je dat de informatiebeveiliging de productiviteit belemmert? Of dat de moderne (thuis)werkprincipes hier het slachtoffer van worden?

Zo’n 60 procent van de organisaties heeft het securitybudget de laatste jaren verhoogd. Dat klinkt goed, maar vaak wordt veel geld gestoken in beveiligingssoftware. En dat houdt maar een deel van de cybercrime tegen. Voor de volledige digitale beveiliging van je organisatie is méér nodig.

Inzicht in de zwakke plekken en de effectiviteit van de huidige maatregelen bijvoorbeeld. Kennis en expertise om de veranderingen in de wereld van cybercrime op de voet te volgen. Om de impact ervan op jouw organisatie te kunnen inschatten. En natuurlijk: een heel concreet plan van actiepunten en prioriteiten waarmee je de veiligheid van je hybride IT-omgeving doorlopend blijft toetsen en verbeteren.

Met onze slimme securityoplossingen en wereldwijde ervaring en expertise vergroten we samen met jou de cyberweerbaarheid van jouw organisatie.

Onze aanpak

Bij QS solutions werken we met een stappenplan dat er voor zorgt dat medewerkers zo veilig én efficiënt mogelijk werken, ongeacht hun locatie of device. We identificeren de kwetsbaarheden en maken een overzichtelijke roadmap waarmee we samen met jou constant blijven werken aan de cyberbestendigheid en productiviteit van de organisatie.

Hiervoor gebruiken we Microsoft-technologie die je wellicht al – onbewust en/of onbenut – in huis hebt. Wij schakelen de juiste applicaties in en zorgen voor een optimale implementatie die is afgestemd op de specifieke behoeftes van jouw organisatie.


1

Assessment

Goede cyberveiligheid begint bij een security assessment. Een nulmeting die de huidige staat van de IT-beveiliging en het securitybeleid in kaart brengt. Alleen zo kom je erachter hoe het ervoor staat met de cyberbestendigheid van jouw organisatie. Het geeft razendsnel inzicht in de sterke punten, kwetsbaarheden en quick wins.

2

Roadmap / actieplan

Dankzij de concrete feiten die het assessment oplevert bepaal je heel gericht welke securitymaatregelen nodig zijn en waar de prioriteiten moeten liggen. Met deze informatie bouwen we samen een cybersecurity-roadmap die focust op de actiepunten die relevant en urgent zijn voor jouw organisatie. Zo bespaar je tijd, moeite en budget.

3

Implementatie

Het assessment en de roadmap vormen de basis voor concrete projecten. Wij helpen organisaties bij de uitvoering hiervan, zodat een gebrek aan tijd of kennis nooit een belemmering vormt voor het doorvoeren van een cybersecurityplan. Omdat we continu blijven sturen, helpen we organisaties om zich te wapenen tegen cybercriminaliteit.

4

Support en onderhoud

Security is een continu proces. Daarom stellen we samen met jou een onderhouds- en beheercontract op dat precies aansluit bij jouw wensen, budget en mankracht. Of je nu veel zelf aan de knoppen wilt zitten of het volledig uit handen wilt geven, de keuze is aan jou.


Onze oplossingen

Blijf op de hoogte