Toegangsbewaking
Krijg aantoonbaar grip op je documenten
Krijg aantoonbaar grip op je documenten
Minimaliseer het risico op een datalek
Voldoe probleemloos aan wet- en regelgeving
Heb jij enig idee wie er binnen (en buiten!) jouw organisatie toegang heeft tot vertrouwelijke documenten en andere gevoelige informatie? Hoe houd je daar zicht op?
Welke maatregelen heb je genomen om documenten doorlopend te beveiligen, ongeacht hun opslaglocatie? En hoe maak je het onderscheid tussen gevoelige data – zoals bijvoorbeeld klantgegevens, financiële stukken of intellectuele eigendommen – en publieke informatie?
Een datalek ligt continu op de loer, niet alleen door ransom- of malware, maar ook door onoplettendheid van medewerkers.
Voorkom ongeautoriseerde toegang tot gevoelige gegevens zonder de productiviteit te belemmeren
Het risico bestaat dat klantgegevens en andere vertrouwelijke of privacygevoelige data in handen komen van ongeautoriseerde personen. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen! Je wilt alle gevoelige documenten beschermen, waar ze zich ook bevinden.
Tegelijkertijd mag dit niet ten koste gaan van de toegankelijkheid van publieke documenten, of van de productiviteit van je medewerkers.
Bescherm jouw bedrijfsdocumenten moeiteloos met toonaangevende beveiligingsoplossingen van Microsoft
Microsoft biedt hiervoor een aantal slimme tools, zowel voor identiteits- en toegangsbeheer als voor het classificeren en versleutelen van documenten. Zo houd je gemakkelijk de controle en zie je in één oogopslag wie wijzigingen heeft aangebracht.
Dit helpt je bij het beheren van de workflow en het voorkomen van ongeautoriseerde toegang. Zo minimaliseer je het risico op een datalek en voldoe je moeiteloos aan wet- en regelgeving.
En dat alles zonder productiviteitsverlies. In tegendeel: het beveiligen van bedrijfsdocumenten kan juist bijdragen aan een betere samenwerking en workflow binnen de organisatie. En dat is een stuk efficiënter!
Stap 1: Tijdens een kort vooronderzoek bespreken we wat je eisen en wensen zijn, en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn vanuit de producten die Microsoft hiervoor aanbiedt.
Stap 2: We maken een actieplan waarin je precies kunt zien wat je zelf kunt doen en waar we je zullen helpen met het inrichten en in gebruik nemen van de software.
Stap 3: Tijdens de implementatiefase nemen we natuurlijk ruimschoots de tijd voor de training van en overdracht naar het beheerteam.
Stap 4: Ook na de implementatie kunnen we je met een periodieke dienst helpen om de software up-to-date te houden en gebruikers te ondersteunen. De keuze is aan jou!
Met de introductie van NIS2, De EU-richtlijn voor het verbeteren van digitale weerbaarheid, staan organisaties voor de uitdaging hun security op peil te brengen. Wat vraagt NIS2 nu van ons en hoe vertalen we dit door in acties?
Heb jij enig idee hoe kwetsbaar jouw organisatie is als het aankomt op cybercriminaliteit en datalekken? Cybercriminelen gebruiken inmiddels uiterst geavanceerde tools voor hun schimmige praktijken, en dat vertaalt zich ieder jaar weer in een toename van het aantal cyberaanvallen.
Cybercrime is niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal in een razend tempo, en dat geldt helaas ook voor de vaardigheden van cybercriminelen.