Snel
In een handomdraai heb je alle relevante data in handen
In een handomdraai heb je alle relevante data in handen
Zo weet je precies wat de kwetsbaarheden zijn
En kun je aan de slag met een concreet actieplan
Je beseft vast maar al te goed hoe afhankelijk ook jouw organisatie is van de hybride IT-omgeving. Wellicht vraag je je af wat de gevolgen zouden zijn van een cyberaanval. Waar de kwetsbaarheden liggen. Wat de meest effectieve manier is om het beschikbare securitybudget in te zetten. Of hoe je kunt voldoen aan de toegenomen wet- en regelgeving op het gebied van cyberveiligheid.
Maar waar moet je beginnen? Wat moet prioriteit krijgen?
Reactief of zonder weloverwogen plan aan de slag gaan met security, is als schieten met hagel. Het is niet efficiënt of effectief en draagt niet bij aan het voorkomen van incidenten, met alle risico’s van dien.
Met behulp van een security assessment krijg je snel inzicht in de securitystatus van jouw organisatie en de effectiviteit van de huidige maatregelen. Als nulmeting, maar ook als periodieke check om vinger aan de pols te houden. Het geeft je niet alleen een holistisch beeld van de status quo, maar ook concrete aanbevelingen en actiepunten voor de korte én lange termijn, waarmee je gericht aan de slag kunt.
In het rapport gebruiken we begrijpelijke taal voor zowel het IT- als het managementteam. Zo neem je samen geïnformeerde beslissingen over securityinvesteringen en blijf je continu werken aan het proactief verbeteren van de cyberweerbaarheid van de organisatie.
Stap 1: Een automatische scan van de hybride IT-omgeving, uitgevoerd met de CSAT. We scannen daarmee een selectie van computers en servers, de lokale Active Directory, je e-mail DNS-records en de Microsoft 365- en Azure-omgeving.
Stap 2: Een gesprek met een van onze securityconsultants over securityprocessen en -procedures. We analyseren de informatie en komen met een glashelder rapport waarin je de gevonden kwetsbaarheden en onze aanbevelingen vindt.
Stap 3: De roadmapsessie, waarin we samen een risicogebaseerd actieplan voor de korte én lange termijn opstellen voor jouw organisatie.
Stap 4: Samen aan de slag om de cybersecurity van jouw organisatie te verbeteren!
Met de introductie van NIS2, De EU-richtlijn voor het verbeteren van digitale weerbaarheid, staan organisaties voor de uitdaging hun security op peil te brengen. Wat vraagt NIS2 nu van ons en hoe vertalen we dit door in acties?
Heb jij enig idee hoe kwetsbaar jouw organisatie is als het aankomt op cybercriminaliteit en datalekken? Cybercriminelen gebruiken inmiddels uiterst geavanceerde tools voor hun schimmige praktijken, en dat vertaalt zich ieder jaar weer in een toename van het aantal cyberaanvallen.
Cybercrime is niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal in een razend tempo, en dat geldt helaas ook voor de vaardigheden van cybercriminelen.