Cliëntgericht werken zonder moeite

Iedere cliënt is uniek en waardevol. En dat wilt u dat vanaf het eerste contact laten merken. Maar het kost wel moeite. Niet vanwege uw inzet, maar door het ontbreken van een systeem dat u bij iedere stap in het intakeproces begeleidt. Van registratie,  tot intake, tot wachtlijsten, tot plaatsing. Meer weten? Bekijk het webinar ‘Cliëntgericht werken zonder moeite’ en ervaar u hoe de inzet van Qare365 u helpt er voor uw cliënt te zijn.

De klantenservice afdeling van zorgaanbieders beschikken meestal niet over een systeem dat hen helpt bij hun werkprocessen. Om toch de noodzakelijke gegevens van potentiële cliënten, hun verwanten, relaties en verwijzers vast te leggen, zijn er indrukwekkende Excel sheets gebouwd. En misschien is er creatieve manier gevonden om een wachtlijst in uw ECD bij te houden. Deze manier van werken is arbeidsintensief, de kans op fouten is aanzienlijk en echt goed met elkaar samen werken is er niet bij.

Qare365 is speciaal ontwikkeld voor zorgaanbieders (care).

Tijdens het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Direct alle informatie van (potentiële) cliënten bij de hand
  • Actieve begeleiding van (potentiële) cliënten bij het instroomproces
  • De perfecte match tussen zorgvraag en zorgaanbod
  • Inzicht in de wachtlijsten
  • Management informatie

Qare 365 voorziet fontoffice medewerkers en zorgconsulenten van belangrijke informatie over cliënten en biedt hen de mogelijkheid zorgvragen gestructureerd vast te leggen. Belangrijkste resultaten: zij doorlopen de procedures stap voor stap en de wachtlijsten zijn altijd actueel. Geen gehannes met Excel-lijsten meer.

Daarnaast zorgt Qare 365 zorgt voor de ideale match tussen zorgvraag en de beschikbare plekken. En omgekeerd, als er een plek vrijkomt, welke cliënten  op de wachtlijst hiervoor in aanmerking komen. Op deze manier zorgt u voor een optimale bezetting.

Het webinar is on demand beschikbaar. Als u onderstaand formulier invult, sturen wij u de link. Het webinar bekijken is gratis en verplicht u tot niets. Doe het gewoon!