Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’

Organisaties verhogen hun security budgetten, omdat nieuwe manieren van werken als reactie op de Coronapandemie, veel risico’s met zich meebrengen. Om de juiste verbeteringen door te voeren en het beperkte budget effectief in te zetten, is inzicht in de huidige status van de security noodzakelijk. Tijdens het webinar Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’ gaan Jørgen Woortman en Fergus Keith in op dit actuele onderwerp. De volgende items komen aan bod:

  • Laatste ontwikkelingen in het cybersecurity landschap
  • Thuiswerken versus cybersecurity
  • Proactief security verbeteren met een op risico gebaseerd actieplan
  • Neem goed geïnformeerde beslissingen over nieuwe cybersecurity initiatieven

Heroverweging van cybersecurity investeringen

Het thuiswerken als maatregel om zoveel mogelijk COVID-19 besmettingen te voorkomen, vergroot het aantal cybersecurity risico’s voor alle organisaties. Uit recent onderzoek van Microsoft onder 800 Business Managers blijkt dat bijna 60% van de organisaties daarom het security budget ophoogt. De grootste uitdaging is volgens de ondervraagden: ‘Providing secure remote access to resources, apps, and data’.

Maak een actieplan op basis van feiten

De druk op IT en Security afdelingen groeit. Zij zijn genoodzaakt hun beperkte middelen efficiënt en effectief in te zetten. Echter, veel organisaties missen het benodigde inzicht in de huidige status van cybersecurity om de juiste beslissingen te nemen.

Meer dan 1.000 organisaties voerden in de afgelopen 12 maanden een Cybersecurity Assessment uit met de door QS solutions ontwikkelde oplossing CSAT. Zij verbeteren nu hun cybersecurity met gerichte acties op basis van feitelijke inzichten.

Snel inzicht in de status van uw Cybersecurity?

Het webinar is on demand beschikbaar. Als je onderstaand formulier invult, sturen wij jou de link. Het webinar bekijken is gratis en verplicht jou tot niets. Doe het gewoon!

Schrijf je in om het webinar on-demand te bekijken