Webinar: Efficiënter werken in projecten met Microsoft Technologie

Hier kunt u het webinar “Efficiënter werken in projecten met Microsoft Technologie” bekijken. Tijdens dit webinar laten wij zien hoe de nieuwste Microsoft Technologieën ervoor zorgen dat u efficiënter in projecten werkt.

Elke organisatie voert projecten uit – maar het ene project is het andere niet. Er zijn grote verschillen in complexiteit en doorlooptijd. Om die reden vereist ieder project een andere IT oplossing om ervoor te zorgen dat u efficiënt en effectief projecten draait.

Microsoft erkent dat en biedt veel verschillende mogelijkheden:

  • Microsoft Planner: Onderdeel van Office 365 en uitermate geschikt voor kortlopend ad-hoc projecten in teamverband over afdelingen heen waarbij communicatie en Task Management belangrijk zijn.
  • SharePoint Project Sites: Ideaal als er veel met documenten wordt gewerkt en er behoefte is om discussies in de vorm van Newsfeed op 1 locatie bij elkaar te houden. Als het project een complexe planning kent, dan is het mogelijk om een projectplan vanuit Microsoft Project te synchroniseren.
  • Project Server: Wanneer resource management en uitgebreide portfolio en project management functionaliteit nodig is is dit hét middel om in te zetten.

De uitdaging blijft om de juiste tools in te zetten voor het juiste project. In een klein uur demonstreren wij alle mogelijkheden en geven wij aan wanneer u een bepaalde oplossing het best kunt gebruiken. Bekijk het webinar via het formulier hieronder.