Webinar: Proactief werken aan je IT-security

Cybercriminaliteit is niet nieuw meer. We weten allemaal dat we ‘iets’ met digitale beveiliging moeten. Net zoals je je huis beveiligt met degelijke sloten om inbrekers buiten de deur te houden, geldt dit ook voor de veiligheid van bedrijfsdata. Hoe weet je wat de kwetsbaarheden zijn van jouw organisatie? Hoe besteed je het beschikbare securitybudget op de meest effectieve manier?

In ons webinar ‘Proactief werken aan je IT-security’ laten we zien hoe het gebruik van een security framework kan helpen om niet alleen planmatig je dataveiligheid te verbeteren en aan de juiste prioriteiten te werken, maar ook om de eigen organisatie én IT-auditors te laten zien dat je security serieus neemt.

We bespreken hoe het Critical Security Controls-framework van Center for Internet Security (CIS) handvatten biedt om goed geïnformeerd beslissingen te nemen over nieuwe initiatieven en verbeteringen op het gebied van dataveiligheid.

Het toetsen van de organisatie aan de hand van dit raamwerk doen we met ons Cybersecurity Assessment. Door middel van geautomatiseerde scans en analyses legt de potentiële risico’s bloot, waardoor je de securityprojecten in een handomdraai prioriteert. Zo beslis je samen met stakeholders uit de business hoe en waar de cyberweerbaarheid het meest efficiënt kan worden aangepakt.

Wil jij ook proactief en gestructureerd aan IT-security werken? Wil je leren hoe een internationaal erkend framework en periodieke assessments je helpen om planmatig je dataveiligheid te verbeteren? Bekijk dan het webinar on-demand door je aan te melden via het formulier hieronder. Veel kijkplezier!

Aanmelden