Webinar: De jacht op malware is geopend!

Tijdens het webinar “De jacht op malware is geopend!” bekijken we hoe uw organisatie de jacht op malware opent door gebruik te maken van de nieuwste malware detectie technologie: Infocyte HUNT. Met slimme algoritmen en eenvoudig te begrijpen rapportages kan direct actie ondernomen worden tegen malware die voorbij uw bestaande verdedigingsmechanismen is geglipt en een plek in het netwerk heeft gevonden.

De tijd tussen plaatsing van de malware en het ontdekken ervan, de breach detection gap, duurt gemiddeld langer dan 6 maanden. Om uw IT-omgeving te beschermen is het verkleinen van deze gap noodzakelijk. Dit is precies waarom Infocyte HUNT ontwikkeld is.

Infocyte HUNT is een “agentless” platform, ontworpen om snel de endpoints in uw netwerk te controleren op inbreuk, zonder ingewikkelde apparatuur en installaties op de endpoints. Het platform complementeert met bestaande traditionele verdedigingsmechanismen door forensische automatisering te combineren met gepatenteerde algoritmen. Infocyte HUNT is speciaal ontwikkeld om de integriteit van endpoints in het netwerk te valideren.

Wilt u de integriteit van uw endpoints continue monitoren en proactief op malware jagen? Bekijk dan het webinar. In een half uur tijd brengen de sprekers u op de hoogte van alle mogelijkheden.