Webinar: Governance SharePoint

SharePoint is een prachtig platform om in samen te werken. Toch zien wij één groot verbeterpunt: Governance. Om die reden heeft QS solutions PortalTalk365 ontwikkeld. Met PortalTalk365 maken medewerkers zelfstandig sites aan en verlenen ze veilig en eenvoudig toegang aan collega’s en externe gebruikers. PortalTalk365 houdt bij wie toegang heeft en zorgt dat een periodieke controle uitgevoerd wordt. Het biedt een unieke combinatie van toegankelijkheid, flexibiliteit en samenwerkingskracht, zonder controle en security in gevaar te brengen.

Graag nodigen wij u uit voor het webinar ‘Governance in SharePoint’ op dinsdag 19 september van 11.00 – 11.30 uur. Vanuit onze professionele webinarstudio Tom Brand en Roeland van den Berg hoe u weer grip krijgt op de rechtenstructuur in SharePoint met PortalTalk365.

Wilt u uw medewerkers voorzien van de functionaliteit waar ze om vragen en daarbij optimale controle over verleende toegangen verkrijgen? Mis dit webinar dan niet. In een half uur bent u op de hoogte van de mogelijkheden van PortalTalk365. Schrijf u hieronder in. Wij kijken er naar uit u dan virtueel te ontmoeten!