Webinar: Hoe waarborg je security en governance in Microsoft Teams?

Nu we massaal thuiswerken wordt Microsoft Teams veelvuldig ingezet om samen te werken met collega’s en externen. Veel organisaties hebben Teams in gebruik genomen, niet geheel zonder risico. Je verliest snel het overzicht op de Teams en wie waar toegang heeft. Bovendien is het belangrijk om de toegang van externe gebruikers te controleren en grip te hebben op wie toegang heeft tot gevoelige data kunnen. Zonder duidelijk implementatieplan en werkafspraken kan gevoelige bedrijfsinformatie zich gemakkelijk verspreiden en zo op straat komen te liggen.

In dit webinar nemen onze experts, Fergus Keith en Tom Brand, je mee in de praktijkervaringen die zij hebben opgedaan bij talloze implementaties van Microsoft Teams. In 45 minuten geven Fergus en Tom een aantal concrete tips over Security en Governance in Microsoft Teams.

Na dit webinar heb je inzicht in de verschillende mogelijkheden die Teams biedt om een passende, gecontroleerde manier van samenwerken voor jouw organisatie te faciliteren.

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Uiteraard kun je het nog terugkijken. Meld je snel aan en ontvang de link voor het webinar per e-mail.

Webinar On-Demand

Webinar bekijken