Het HR-systeem als bron voor Identity Management

Veel organisaties ondervinden een uitdaging bij het gelijk houden van de gegevens in het HR-systeem en in de Active Directory. Medewerkers komen in dienst, wijzigen van functie en vertrekken. Het is noodzakelijk om de toegangen en rechten tot applicaties en bedrijfsdata aan te passen. QS solutions gelooft dat u dit proces alleen onder controle hebt als het HR-systeem de bron is voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccount in Active Directory.

Tijdens dit webinar “Het HR-systeem als bron voor Identity Management” bekijken we hoe het verbinden van HR- en ICT-processen met standaard Microsoft tools ervoor zorgt dat u de life cycle van gebruikersaccounts onder controle krijgt. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Het geautomatiseerd aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccounts in Active Directory met HR systeem als bron
  • Procesmatige uitdagingen van de samenwerking tussen HR en ICT
  • Functionele uitdagingen in het gebruik van een HR systeem als bron
  • Technische uitdagingen in het gebruik van een HR systeem als bron
  • Omgaan met externe medewerkers en hun gebruikersaccounts

Wilt u niets missen over hoe de ICT- en HR-afdeling samen voor een optimaal instroom-doorstroom-uitstroom proces kunnen zorgen? In een uur tijd brengen Gregor Flüggen en Fergus Keith u op de hoogte via dit live webinar. Bekijk direct het webinar via onderstaand formulier.

Schrijf je in om het webinar on-demand te bekijken