Webinar: Security & Governance in Microsoft Teams

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is explosief gegroeid. Dat is goed om digitaal met iedereen samen te werken, maar het brengt ook Security & Governance uitdagingen met zich mee. In dit webinar laten wij zien hoe software van QS solutions – PortalTalk – u helpt om een goed Security & Governance beleid op uw Teams omgeving toe te passen. Wij behandelen de volgende onderwerpen:

 1. Aanmaken van Teams
  Hier begint het: wie mag een Team aanmaken? Hoe zorg ik voor een consistente gebruikerservaring? We laten zien hoe u bepaalt welke gebruikers het recht hebben om een Team aan te maken en hoe u gebruik maakt van templates om de Teams een uniform uiterlijk te geven. Zo gaat u wildgroei tegen.
 2. Wie mag wat?
  Teams staat bekend om de open rechtenstructuur. We demonstreren hoe eigenaren van Teams met PortalTalk volledig “self-service” rollen kunnen toewijzen aan gebruikers. Zo is het mogelijk om een teamlid alleen “read-only” rechten te geven. Zo houdt u controle op wie wat doet en voorkomt u datalekken.
 3. Toegang onder controle
  Met verplichte periodieke controles op de toegang tot een Team zorgt PortalTalk ervoor dat Team eigenaren regelmatig checken wie toegang heeft en of dat nog gewenst is. Zo bewaakt u de documenten en de data in Teams.
 4. Uitgebreide Rapportage
  Als laatste laten wij zien hoe eenvoudig het is om uitgebreide rapportages van uw Teams omgeving te maken – bijvoorbeeld: tot welke werkruimtes heeft een externe partner toegang en wanneer hebben ze voor het laatst ingelogd?

Wilt u zien hoe PortalTalk uw organisatie helpt bij het doorvoeren van een goed Security & Governance beleid op uw Teams omgeving? Schrijf u dan in voor het webinar via onderstaand formulier. Deelname is gratis en verplicht u tot niets. Zien wij u op dinsdag 10 november van 13:00 tot 13:40?