Webinar: Site en User Management in SharePoint

SharePoint is een prachtig platform om in samen te werken. Toch komen wij drie grote uitdagingen tegen bij SharePoint gebruikers.

  1. Medewerkers willen zelfstandig sites aanmaken en daarin samenwerken met de juiste personen; zowel interne collega’s als externe partners en klanten.
  2. De IT-afdeling wil real-time inzicht hebben in de verleende toegangen en rechten en ervoor zorgen dat verouderde rechten ingetrokken worden.
  3. Organisaties willen in staat zijn grote hoeveelheden sites geautomatiseerd aan te maken en daarbij automatisch de juiste rechten en toegangen uit te delen, bijvoorbeeld voor een grote projecten-afdeling.

Vanuit onze professionele webinarstudio in Capelle aan den IJssel laten Tom Brand en Omid Tansaz u zien hoe u sites en users eenvoudig kunt beheren, externen toegang kunt verlenen zonder de controle te verliezen en een grote hoeveelheid sites geautomatiseerd kunt uitrollen vanuit een ERP of CRM pakket.

Wilt u optimale controle over uw sites en users en daarbij medewerkers de snelheid en eenvoud geven die ze wensen? In een uurtje bent u op de hoogte van de mogelijkheden. Schrijf u hieronder in. Wij kijken er naar uit u virtueel te ontmoeten!