Brochure: NewsApp voor SharePoint

SharePoint is een fantastisch platform voor een intranet of communicatieportaal. Het eenvoudig publiceren van nieuws is hierbij een van de kernonderwerpen. Met de NewsApp voor SharePoint plaatst u snel en eenvoudig nieuwsberichten. Het nieuws wordt automatisch opgemaakt in drie weergaven: Nieuws Tiles, Ticker Tape en als Responsive nieuwsoverzicht.

Met een eenvoudig elektronisch formulier is iedere medewerker in staat om nieuws te publiceren. Dit formulier biedt de mogelijkheid om een foto te uploaden die automatisch geschaald wordt. Nieuws kan in rubrieken worden ingedeeld, zodat medewerkers alleen relevant nieuws te zien krijgen. Nieuws dat alleen relevant is voor een bepaalde afdeling of een bepaalde vestiging is zo alleen te zien voor de personen die het aangaat.

Met de mobiele NewsApp voor Android zijn medewerkers ook in staat om nieuwsberichten onderweg op telefoons en tablets te lezen. Wil je alles weten over de NewsApp, download dan de Brochure: ‘NewsApp voor SharePoint’ door onderstaande formulier in te vullen.