Communiceren

Goede beveiliging van zakelijke communicatie

Kies voor zekerheid

Bereikbaar

Intranet, chatten, videovergadering in één omgeving.

Veilig

Standaard en uitgebreide opties om te beveiligen.

Gebruiksgemak

Makkelijk in gebruik, ondanks scherpe beveiliging.

Altijd veilig communiceren

Een online werkplek kan niet zonder een goede én betrouwbare communicatieoplossing. Sterker nog; communicatie moet centraal staan in je online werkomgeving. Want je wil optimaal bereikbaar zijn voor je klant. En je collega’s wil je ook niet de rug toe keren. Veel organisaties werken daarom al samen in online omgevingen en maken daarbij gebruik van populaire applicaties zoals Microsoft SharePoint en Teams. De vraag is of die applicaties hun werk wel goed kunnen doen. Werkt het echt efficiënt genoeg? Kan het veiliger? En maak je wel optimaal gebruik van alle mogelijkheden of laat je kansen liggen?

Bij QS solutions weten we dat je het medewerkers zo makkelijk mogelijk moet maken. Zij moeten dus niet met talloze inlogcodes op uiteenlopende applicaties werken en continu daartussen switchen om hun werk te doen. Dat werkt weinig efficiënt. Daarom denken we na over geïntegreerde oplossingen en zijn we groot fan van Microsoft omdat je Microsoft applicaties makkelijk kunt linken. Zo kun je Teams koppelen aan SharePoint en binnen één overzichtelijke dashboard al je bestanden en communicatie terugvinden. Bovendien zorgt Microsoft dat hun apps beschikbaar zijn voor iOS, Android en Windows, voor smartphone, tablet én desktop. Je bent dus altijd en overal bereikbaar en op de hoogte.

Hoe werkt het?

Gebruiksvriendelijk is écht prioriteit nummer één bij QS solutions. Zeker in de vluchtige wereld van communicatie-oplossingen worden gebruikers verleid om mee te gaan met de nieuwste flashy app-trends met een schijnbaar hoog gebruiksgemak. Wij zijn echter ook scherp op de veiligheid en weten dat je beter kunt kiezen voor een sterke en betrouwbare zakelijke app, dan voor een publieksfavoriet die er met je data vandoor gaat. We helpen je dus de beste communicatie-applicaties vinden, zodat communicatie altijd vanaf elke (werk)plek en elk device veilig mogelijk is; je kunt altijd samen chatten, bellen, overleggen via videovergaderingen, bestanden delen en (gelijktijdig) werken aan dezelfde documenten. En we zorgen dat je er een mooi, handzaam dashboard bij krijgt. Want dat maakt online communiceren nóg eenvoudiger.

Blijf op de hoogte

Verbeter je communicatie

Wil je zowel de interne als externe communicatie verbeteren van je organisatie, zonder dat het ten koste gaat van je beveiliging? Neem dan spoedig contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.