Events

Kennissessie: Project Online

Datum: 8 mei 2024

Projectmanagement geperfectioneerd met Microsoft Project Online

Als jouw organisatie meerdere projecten onder handen heeft, dan weet je hoe lastig het is om: 

  • Continu inzicht te houden in de planning, het budget, de beschikbare resources, openstaande issues, risico’s en de voortgang van projecten; 
  • Alle documenten altijd en overal beschikbaar te hebben (projectplan, issues, afspraken, e-mails) 
  • Goed samen te werken met iedereen die bij een project is betrokken (opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers, onderzoekers, freelancers). 

Kennissessie: Microsoft Power Platform

Datum: 29 mei 2024

Ieder bedrijf heeft processen en taken die handiger of sneller kunnen. Vaak weten medewerkers wel hoe het beter kan, maar missen zij de technische kennis om dit voor elkaar te krijgen.

Met Microsoft Power Platform kan iedereen handmatige processen automatiseren en apps bouwen, zonder ook maar één letter te coderen. Simpelweg via een duidelijke klik-interface. Maar wat zijn de mogelijkheden? En hoe snel kun je als bedrijf ermee aan de slag?

App in a day event

Workshop: App in a Day

Datum: 25 mei 2022

Ieder bedrijf heeft processen en taken die handiger of sneller kunnen worden gedaan. Vaak weten medewerkers wel hoe het beter zou kunnen, maar missen ze de technische kennis om het zelf voor elkaar te krijgen.

Dankzij Microsoft Power Platform kan iedereen aan de slag met het automatiseren van handmatige processen en het bouwen van apps, zonder ook maar één letter te coderen. Simpelweg via een duidelijke klik-interface.

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Seminar: Zorg start in het cliënt servicepunt

Datum: 16 mei 2019

Iedere cliënt is uniek en waardevol. Laat u dat vanaf het eerste contact merken? Geeft u uw cliënten het gevoel dat ze welkom zijn en zorg op maat ontvangen? Uw intentie is goed, en Qare 365 zorgt dat u het waar maakt. Weten hoe? Mis dit seminar niet en schrijf u nu in.

Managers en medewerkers van de klantenservice ontdekken tijdens ons seminar ‘Zorg start in het cliënt servicepunt’ op donderdag 16 mei van 10.00 – 12.00 uur hoe de inzet van Qare 365 bijdraagt aan een optimale zorgbeleving.

Cyber Security Assessment Tool

Seminar: Security gebaseerd op feiten

Datum: 9 november 2017

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

Identity management

Workshop: Documenten beveiligen in Office 365

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.