CRM intake management

Seminar: Cliëntgericht werken begint met Qare365

Datum: 14 december 2017

Managers en medewerkers van het cliënt servicebureau ontdekken tijdens het seminar ‘Cliëntgericht werken begint met Qare365’ hoe de inzet van Qare365 bijdraagt aan een goede en vriendelijke service. Op donderdag 14 december tonen wij hoe onder andere Koraal Groep en SZR hun serviceniveau verhogen. En hoe zij de intakeprocedure stap voor stap doorlopen, zodat belangrijke gegevens en documenten bekend zijn, voordat een cliënt in zorg komt.

Cyber Security Assessment Tool

Seminar: Security gebaseerd op feiten

Datum: 9 november 2017

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

Identity management

Workshop: Documenten beveiligen in Office 365

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.