CRM intake management

Seminar: Cliëntgericht intakemanagement en inzicht in wachtlijsten bij SZR

Datum: 12 april 2018

Managers en medewerkers van het cliënt servicebureau ontdekken tijdens het seminar Cliëntgericht intakemanagement en inzicht in wachtlijsten bij SZR’ hoe de inzet van Qare 365 bijdraagt aan een hogere bezetting en optimale service. Op donderdag 12 april tonen we samen met Saskia Beck van SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) hoe zij met de inzet van Qare 365 het serviceniveau verhogen door het intake proces te stroomlijnen.

Cyber Security Assessment Tool

Seminar: Security gebaseerd op feiten

Datum: 9 november 2017

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

Identity management

Workshop: Documenten beveiligen in Office 365

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.