Cyber Security Assessment Tool

Seminar: Security gebaseerd op feiten

Datum: 9 november 2017

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

CRM intake management

Seminar: Meer cliënten in zorg door een vlekkeloos intakeproces

Datum: 14 september 2017

Vanaf het moment waarop een cliënt in zorg komt, houdt u alles keurig bij in het ECD. Maar voor het registreren van potentiële cliënten is het ECD vaak niet geschikt. Laat staan dat het intakeproces wordt ondersteund. Daarom zijn medewerkers creatief met Excel en Outlook. Niet ideaal, maar je moet wat. Gelukkig hoeft dit niet langer, want nu is er Qare365. Dit ondersteunt het hele intakeproces. Vanaf het eerste contact tot de ‘inzorgname’. Oftewel ‘alles tussen het eerste telefoontje en de voordeur’.

Identity management

Workshop: Documenten beveiligen in Office 365

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.