Events

App in a day event

Workshop: App in a Day

Datum: 25 mei 2022

Ieder bedrijf heeft processen en taken die handiger of sneller kunnen worden gedaan. Vaak weten medewerkers wel hoe het beter zou kunnen, maar missen ze de technische kennis om het zelf voor elkaar te krijgen.

Dankzij Microsoft Power Platform kan iedereen aan de slag met het automatiseren van handmatige processen en het bouwen van apps, zonder ook maar één letter te coderen. Simpelweg via een duidelijke klik-interface.

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Seminar: Zorg start in het cliënt servicepunt

Datum: 16 mei 2019

Iedere cliënt is uniek en waardevol. Laat u dat vanaf het eerste contact merken? Geeft u uw cliënten het gevoel dat ze welkom zijn en zorg op maat ontvangen? Uw intentie is goed, en Qare 365 zorgt dat u het waar maakt. Weten hoe? Mis dit seminar niet en schrijf u nu in.

Managers en medewerkers van de klantenservice ontdekken tijdens ons seminar ‘Zorg start in het cliënt servicepunt’ op donderdag 16 mei van 10.00 – 12.00 uur hoe de inzet van Qare 365 bijdraagt aan een optimale zorgbeleving.

Cyber Security Assessment Tool

Seminar: Security gebaseerd op feiten

Datum: 9 november 2017

Beveiligen van infrastructuur, apparaten en data wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Veel woningcorporaties hebben het idee dat er kwetsbaarheden zijn, maar missen inzicht. Het is noodzakelijk om deze kwetsbaarheden in kaart te brengen gebaseerd op feitelijke gegevens uit de IT-omgeving.

Juist hiervoor heeft QS solutions de Cyber Security Assesment Tool (CSAT) ontwikkeld.

Identity management

Workshop: Documenten beveiligen in Office 365

Elke dag opnieuw verlaten gevoelige documenten uw organisatie. Noodzakelijk, omdat er samengewerkt moet worden. Toch zijn er documenten en gegevens die u goed onder controle wilt en moet houden. De afgelopen maanden heeft Microsoft Azure Information Protection gelanceerd om IT-afdelingen in staat te stellen meer controle te hebben over gevoelige documenten terwijl medewerkers eenvoudig blijven samenwerken.