Beveiliging
Verbeterde beveiliging door centralisatie van geautoriseerde toegang
Verzeker de toekomst van jouw organisatie met effectief identiteits- en toegangsbeheer
Neem contact opVerbeterde beveiliging door centralisatie van geautoriseerde toegang
Controle op alle digitale identiteiten
Verhoogde productiviteit door geautomatiseerd beheer
Niet elke organisatie is voorbereid op complexe beveiligingsuitdagingen. Dagelijks is het een cruciale taak om ervoor te zorgen dat de juiste mensen toegang hebben tot informatie en systemen, terwijl onbevoegden worden buitengesloten. Helaas worstelen veel organisaties wereldwijd met deze realiteit.
Het begint allemaal met het waarborgen van de juiste toegangsrechten voor iedereen – werknemers, externe medewerkers, partners en zelfs klanten. Maar zonder een solide Identity and Access Management (IAM)-oplossing wordt deze taak al snel tijdrovend en ingewikkeld. Van het omslachtig aanmaken van gebruikersaccounts via HR-IT formulieren tot het gebrek aan een duidelijk beleid voor wie toegang heeft tot welke informatie, de uitdagingen zijn overweldigend.
En als extra uitdaging, zijn er nog de gevaren van zwakke wachtwoorden, non-compliance met wettelijke voorschriften en het risico op datalekken door ongeautoriseerde toegang. Dit kan leiden tot verlies van tijd, productiviteit en financiële middelen.
Laat je organisatie niet langer worstelen met identiteits- en toegangsbeheer. Kies voor een betrouwbare IAM-oplossing die zorgt voor de juiste toegangscontrole en beveiliging van jouw organisatie. Bescherm je waardevolle informatie en krijg gemoedsrust met een efficiënt en effectief IAM-systeem.
Ontdek hoe de inzet van Microsoft Entra ID Governance leidde tot enorme tijdsbesparing en maximale digitale veiligheid. In slechts vijf dagen toonde een Proof of Concept aan hoe automatisering van gebruikersrechten, onboarding, en uitdiensttreding zorgde voor een efficiëntieslag.
Benieuwd hoe dit proces verliep en wat de impact was op de veiligheid?
Lees meerStap 1: Begrijpen wat nodig is
We willen weten hoe jouw organisatie functioneert en wie welke rol vervult. Door gesprekken te voeren met HR en IT, voeren we een uitgebreide analyse uit van jouw organisatie. Uiteindelijk zullen we bepalen hoe we de bedrijfsprocessen binnen het IAM-raamwerk kunnen automatiseren of optimaliseren.
Stap 2: Plan maken
We stellen een implementatievoorstel op om te laten zien wat we gaan doen. We beschrijven hoe we de gewenste beleidsregels kunnen implementeren en welke bijdragen er nodig zijn van de betrokken partijen, IT, HR en van QS solutions.
Stap 3: Uitvoeren
Samen met jouw IT-leverancier(s) en HR/IT-medewerkers zal een werkgroep nauw samenwerken om oplossingen te implementeren. Dit omvat ook het creëren van een test- en/of acceptatieomgeving.
Stap 4: Zorgen dat het blijft werken
Als alles goed werkt, is ons werk nog niet klaar. We blijven controleren om te zorgen dat alles goed blijft werken. We vertellen je ook als er nieuwe dingen zijn die je kunnen helpen. Als er problemen zijn, staan we klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Bij ons ben je in goede handen.
Met de introductie van NIS2, De EU-richtlijn voor het verbeteren van digitale weerbaarheid, staan organisaties voor de uitdaging hun security op peil te brengen. Wat vraagt NIS2 nu van ons en hoe vertalen we dit door in acties?
Heb jij enig idee hoe kwetsbaar jouw organisatie is als het aankomt op cybercriminaliteit en datalekken? Cybercriminelen gebruiken inmiddels uiterst geavanceerde tools voor hun schimmige praktijken, en dat vertaalt zich ieder jaar weer in een toename van het aantal cyberaanvallen.
Cybercrime is niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal in een razend tempo, en dat geldt helaas ook voor de vaardigheden van cybercriminelen.