Identity and Access Management (IAM)

Verzeker de toekomst van jouw organisatie met effectief identiteits- en toegangsbeheer

Neem de controle over met IAM

Beveiliging

Verbeterde beveiliging door centralisatie van geautoriseerde toegang

Controle

Controle op alle digitale identiteiten

Productiviteit

Verhoogde productiviteit door geautomatiseerd beheer

Onbeheerde identiteit en toegangsbeheer

Niet elke organisatie is voorbereid op complexe beveiligingsuitdagingen. Dagelijks is het een cruciale taak om ervoor te zorgen dat de juiste mensen toegang hebben tot informatie en systemen, terwijl onbevoegden worden buitengesloten. Helaas worstelen veel organisaties wereldwijd met deze realiteit.

Het begint allemaal met het waarborgen van de juiste toegangsrechten voor iedereen – werknemers, externe medewerkers, partners en zelfs klanten. Maar zonder een solide Identity and Access Management (IAM)-oplossing wordt deze taak al snel tijdrovend en ingewikkeld. Van het omslachtig aanmaken van gebruikersaccounts via HR-IT formulieren tot het gebrek aan een duidelijk beleid voor wie toegang heeft tot welke informatie, de uitdagingen zijn overweldigend. 

En als extra uitdaging, zijn er nog de gevaren van zwakke wachtwoorden, non-compliance met wettelijke voorschriften en het risico op datalekken door ongeautoriseerde toegang. Dit kan leiden tot verlies van tijd, productiviteit en financiële middelen.

Laat je organisatie niet langer worstelen met identiteits- en toegangsbeheer. Kies voor een betrouwbare IAM-oplossing die zorgt voor de juiste toegangscontrole en beveiliging van jouw organisatie. Bescherm je waardevolle informatie en krijg gemoedsrust met een efficiënt en effectief IAM-systeem.  

Hoe werkt het?

Stap 1: Begrijpen wat nodig is 

We willen weten hoe jouw organisatie functioneert en wie welke rol vervult. Door gesprekken te voeren met HR en IT, voeren we een uitgebreide analyse uit van jouw organisatie. Uiteindelijk zullen we bepalen hoe we de bedrijfsprocessen binnen het IAM-raamwerk kunnen automatiseren of optimaliseren.

Stap 2: Plan maken 

We stellen een implementatievoorstel op om te laten zien wat we gaan doen. We beschrijven hoe we de gewenste beleidsregels kunnen implementeren en welke bijdragen er nodig zijn van de betrokken partijen, IT, HR en van QS solutions. 

Stap 3: Uitvoeren 

Samen met jouw IT-leverancier(s) en HR/IT-medewerkers zal een werkgroep nauw samenwerken om oplossingen te implementeren. Dit omvat ook het creëren van een test- en/of acceptatieomgeving.

Stap 4: Zorgen dat het blijft werken 

Als alles goed werkt, is ons werk nog niet klaar. We blijven controleren om te zorgen dat alles goed blijft werken. We vertellen je ook als er nieuwe dingen zijn die je kunnen helpen. Als er problemen zijn, staan we klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Bij ons ben je in goede handen. 

Producten die bij Identity and Access Management horen

Blijf op de hoogte

Krijg grip op de identiteits- en toegangsbeheer voor maximale beveiliging

Ontdek hoe onze Identity and Access Management (IAM) oplossing jou in staat stelt om controle te krijgen over de identiteits- en toegangsbeheerprocessen in jouw organisatie. Ben jij op zoek naar een oplossing waarmee je volledige controle krijgt over identiteits- en toegangsbeheer voor maximale beveiliging? Kun je hiervoor wel wat advies gebruiken van een ervaren consultant? Plan dan hieronder een afspraak.