Minimaliseer
het risico op identiteitsfraude en datalekken
het risico op identiteitsfraude en datalekken
de kans op reputatieschade en financiële gevolgen
dat jouw organisatie cybersecurity serieus neemt
Het beschermen van gebruikersidentiteiten is voor veel organisaties een uitdaging. Want wat als deze in handen komen van cybercriminelen, bijvoorbeeld als gevolg van een hackaanval, door het gebruik van zwakke wachtwoorden of door een datalek bij een externe leverancier?
Als gebruikersnamen, wachtwoorden en andere gevoelige gegevens in de verkeerde handen terechtkomen, kan een kwaadwillende de organisatie hiermee veel schade toebrengen. Door data te versleutelen of malware te verspreiden bijvoorbeeld, of door toegang te krijgen tot het netwerk of andere accounts.
De gevolgen hiervan kunnen enorm zijn. Datalekken, financiële aansprakelijkheid, juridische consequenties… En dan hebben we het nog niet eens over de reputatieschade en de impact daarvan op het vertrouwen van de klant in jouw organisatie. Kortom: de nachtmerrie van menig CEO, CFO en IT-manager.
Microsoft biedt een hele reeks oplossingen voor het beschermen van identiteiten, zónder dat het gebruiksgemak eronder lijdt. Hiermee wordt het een stuk gemakkelijker om gebruikers veilig toegang te geven tot bedrijfsbronnen en -applicaties.
Zo minimaliseer je het risico op identiteitsfraude of een datalek, en laat je bovendien zien dat cyberveiligheid bij jouw organisatie heel serieus wordt genomen.
Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat advies gebruiken. Een goed gesprek met een consultant die begrijpt welke combinatie van oplossingen het best past bij jouw organisatie.
Hiervoor ben je bij QS solutions aan het juiste adres.
Stap 1: Tijdens de intake bespreken we je eisen en wensen, bekijken we je huidige situatie en vertellen we je over de verschillende mogelijkheden binnen het Microsoft Identity Platform.
Stap 2: We brengen in kaart welke stappen er nodig zijn en welke oplossingen daarbij passen. We laten je zien wat je zelf kunt doen en hoe wij je kunnen bijstaan.
Stap 3: De implementatie en inrichting wordt gedaan door onze ervaren consultants. Er is veel ruimte voor testen en documenteren, en voor het trainen van je IT-beheerders.
Stap 4: Periodiek lopen we de oplossingen na, en zo nodig helpen we je bij het up-to-date houden van de systemen en het opvolgen van meldingen.
Met de introductie van NIS2, De EU-richtlijn voor het verbeteren van digitale weerbaarheid, staan organisaties voor de uitdaging hun security op peil te brengen. Wat vraagt NIS2 nu van ons en hoe vertalen we dit door in acties?
Heb jij enig idee hoe kwetsbaar jouw organisatie is als het aankomt op cybercriminaliteit en datalekken? Cybercriminelen gebruiken inmiddels uiterst geavanceerde tools voor hun schimmige praktijken, en dat vertaalt zich ieder jaar weer in een toename van het aantal cyberaanvallen.
Cybercrime is niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Technologie ontwikkelt zich nu eenmaal in een razend tempo, en dat geldt helaas ook voor de vaardigheden van cybercriminelen.