Project- en portfoliomanagement

Professioneel projectmatig werken

Jouw overzicht begint hier

Grip

Continu inzicht in de planning, resources, budget, issues, risico’s en voortgang.

Centraal

Alle documenten op één plek verzameld en altijd en overal beschikbaar.

Makkelijk

Een betere samenwerking met iedereen die betrokken is bij het project.

Project- en portfoliomanagement in de cloud

Excelleren? Dat doe je door de beste project- en portfoliomanagement applicaties in te schakelen. Want daarmee geef je eenvoudig sturing aan projecten. Slimme applicaties helpen je goed toezicht houden op een tijdige en correcte uitvoer van alle onderliggende taken. Natuurlijk wil je zo efficiënt en effectief mogelijk een project aansturen en beheren. Of dat project nu kort, lang, klein of groot is: je wil dat je teamleden op tijd hun doelen behalen en resultaten boeken. Liefst binnen het vastgestelde budget en binnen de gestelde planning.

De mooiste tools voor project- en portfoliomanagement combineren het allemaal: budgetbeheer, voortgangsrapportages, planningen, samenwerkingstools, Gantt-grafieken/tijdlijn, portefeuille- en resourcebeheer.

Ideaal is als je ook bijvoorbeeld zicht hebt op behaalde en toekomstige mijlpalen en wanneer je meteen alle timesheets en kilometerregistraties gekoppeld ziet. Je wil de flexibiliteit, maar ook overzicht. En alle tools gecombineerd binnen één dashboard is het meest gebruiksvriendelijk en inzichtelijk.

Projectmanagementsoftware verandert tegelijk voortdurend. Op basis van nieuwe inzichten en innovatieve technologieën vernieuwt de ICT zich voortdurend. Wie de ontwikkelingen bijbeent, profiteert van die vorderingen en heeft daarmee een concurrentievoordeel. Daarbij wil je ook gebruikmaken van bewezen technologie en handige workspaces waarop je écht kunt rekenen. Dus bij voorkeur ben je altijd up-to-date, altijd operationeel en blijven je data altijd beveiligd.

Hoe werkt het?

Wie zoekt naar een goede cloudoplossing voor projectmanagement, staat voor een flinke uitdaging. Want wat is dan de beste voor jouw organisatie? Profiteer van de uitgebreide kennis en ervaring van QS solutions. Wij hebben het projectmanagement bij menig organisatie (weer) stevig op de rit gezet met professionele cloudoplossingen voor project-, resource- en portfoliomanagement. We zorgen dat onze oplossingen uitermate gebruiksvriendelijk zijn en precies doen wat ze moeten doen. Bovendien passen we de applicaties altijd aan zodat ze perfect aansluiten bij de werkmethoden en werkprocessen binnen jouw organisatie. Het maakt dus niet uit of je Scrum, Agile of Lean bent of liever de Kanban-methode hanteert: met QS solutions vind je een projectmanagement applicatie die voor jou werkt.

Blijf op de hoogte

Grip krijgen op je projecten

Wil je ook grip krijgen op je projecten en eenvoudig sturing geven? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.