Samenwerken

Beperk onnodige risico’s

Bekijk onze oplossingen

Veilig werken – waar, wanneer en met wie je wil

Servers, computers en netwerken optimaal beschermen is voor veel organisaties ingewikkeld. Zeker nu we steeds meer data genereren en op verschillende manieren met elkaar samenwerken, communiceren en data delen. We mailen, chatten, videobellen en linken immers de hele dag door. Met collega’s, klanten, partners en leveranciers en met behulp van verschillende programma’s, zoals Microsoft SharePoint en Teams. Daardoor belandt je data vrijwel ongemerkt op verschillende online platformen. Hoe houd je dan grip op die data?

Veilig werken is dankzij de digitale werkplekken van nu dus een grote uitdaging. Elke dag loop je als organisatie bewust en onbewust vele risico’s wanneer medewerkers online werken via verschillende applicaties

– en vaak ook met applicaties buiten de online werkomgeving. Terwijl die applicaties vaak wel nodig zijn om het werk goed en efficiënt te doen. Je wil dat iedereen kan communiceren, bestanden delen en samenwerken waar en wanneer zij willen. Hoe zorg je dan dat je als organisatie niet wakker hoeft te liggen over alle mogelijke risico’s die komen kijken bij al dat dataverkeer? Hoe kom je tot een goede, maar ook praktische bescherming van alle data die op de diverse platformen belanden? Ofwel: hoe zorg je voor een veilige online werkplek én een goede nachtrust?

Onze aanpak

Betrouwbare applicaties vinden en implementeren voor online werken, communiceren en samenwerken, is een vak apart. Zeker omdat veiligheidsrisico's, maar ook de mogelijkheden dagelijks uitbreiden. Dankzij onze kennis en ervaring weten we bij QS solutions wat werkt. Daardoor leveren we altijd oplossingen die perfect bij jouw organisatie passen, nieuwe werkwijzen ondersteunen en zelfs nieuwe producten en diensten mogelijk maken.

Daarbij kijken we altijd hoe het efficiënter, veiliger en gebruiksvriendelijker kan. Je krijgt dus altijd een oplossing waar je echt wat aan hebt en die zeker voor jou werkt. Bovendien weten we ook dat veilig werken meer is dan een veilige verbinding via een veilig apparaat naar een veilige werkomgeving; het gaat ook over een bewustzijn onder gebruikers.


Onze oplossingen

Blijf op de hoogte