Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om u te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, CRM, Identity & Access Management en Security.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Cliëntgericht werken zonder moeite

Dinsdag 15 september 11:00 - 12:00

Iedere cliënt is uniek en waardevol. En dat wilt u dat vanaf het eerste contact laten merken. Maar het kost wel moeite. Niet vanwege uw inzet, maar door het ontbreken van een systeem dat u bij iedere stap in het intakeproces begeleidt. Van registratie,  tot intake, tot wachtlijsten, tot plaatsing. Meer weten? In het webinar ‘Cliëntgericht werken zonder moeite’ ervaart u hoe de inzet van Qare365 u helpt er voor uw cliënt te zijn.

PortalTalk 365

Webinar: veilig werken met Microsoft Teams

19 mei 2020 van 13:00 tot 13:30

Om thuiswerken mogelijk te maken, bent u misschien net als veel andere organisaties in korte tijd met Teams aan de slag gegaan. En met succes. Medewerkers beeldbellen en vergaderen digitaal alsof ze het nooit anders hebben gedaan. Maar hebt u wel de tijd genomen om het gebruik te beveiligen?

Digitaal vergaderen in Office 365

Webinar: ‘Vergaderen in Office 365 met Meeting 365’

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Het webinar ‘Vergaderen in Office 365 met Meeting 365‘ is on-demand, direct te bekijken. Tijdens dit webinar tonen we hoe u uw vergaderingen online organiseert en beheert in Office 365 met Meeting 365.

We zijn veel tijd kwijt aan vergaderen. Waar we zijn overgestapt op nieuwe manieren van werken, houden we vast aan oude manieren van vergaderen. Daarom ontwikkelde QS solutions Meeting 365. Deze Office 365 App ondersteunt medewerkers in het online organiseren en beheren van vergaderingen.