Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om u te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, CRM, Identity & Access Management en Security.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Marketing automation

Webinar: E-mail marketing met Dynamics 365: de praktijk

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Marketing automation met D365 Marketing. Er zijn weinig onderwerpen waarover zoveel is gepraat en zo weinig mee is gedaan. Daarom is het tijd om eens door te pakken en te laten zien hoe e-mail marketing met D365 marketing in de praktijk werkt.

• Kost het maken en opvolgen van een e-mail campagne veel tijd?
• Is het analyseren van de resultaten veel werk?
• Is het bijhouden van de opt-outs en opt-ins lastig, omdat u met 2 systemen werkt?
• Zijn alle e-mailadressen beschikbaar?
• Voldoe ik aan de AVG?

Als u echt aan de slag wil met marketing automation, dan is dit webinar iets voor u. In een half uur bent u op de hoogte. Dit webinar vindt plaats op 25 juni van 11:00 tot 12:00 uur.

Meld u nu aan en wij sturen u de link voor het webinar per e-mail.

PortalTalk 365

Webinar: veilig werken met Microsoft Teams

19 mei 2020 van 13:00 tot 13:30

Om thuiswerken mogelijk te maken, bent u misschien net als veel andere organisaties in korte tijd met Teams aan de slag gegaan. En met succes. Medewerkers beeldbellen en vergaderen digitaal alsof ze het nooit anders hebben gedaan. Maar hebt u wel de tijd genomen om het gebruik te beveiligen?

Digitaal vergaderen in Office 365

Webinar: ‘Vergaderen in Office 365 met Meeting 365’

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Het webinar ‘Vergaderen in Office 365 met Meeting 365‘ is on-demand, direct te bekijken. Tijdens dit webinar tonen we hoe u uw vergaderingen online organiseert en beheert in Office 365 met Meeting 365.

We zijn veel tijd kwijt aan vergaderen. Waar we zijn overgestapt op nieuwe manieren van werken, houden we vast aan oude manieren van vergaderen. Daarom ontwikkelde QS solutions Meeting 365. Deze Office 365 App ondersteunt medewerkers in het online organiseren en beheren van vergaderingen.

Samenwerkplek

Webinar: Samenwerken aan documenten in Office 365

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Het webinar “Samenwerken aan documenten in Office 365” is on-demand, direct beschikbaar via onderstaande formulier.

Het werken met Office 365 en SharePoint gaat voor een groot deel over het samenwerken aan en met documenten. Collega’s werken gezamenlijk voorstellen uit en maken contracten of tenders op. Zij geven elkaar feedback en werken naar een goedgekeurde definitieve versie. Office 365 biedt tools om dit efficiënter en effectiever te doen. Dit vereist een verandering in de manier van werken . Van ‘ik werk aan’ naar ‘wij werken samen aan’.