Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om u te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, CRM, Identity & Access Management en Security.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Office 365

Webinar: Slimmer samenwerken in Office 365

10-10-2018 van 11:00 uur tot 11:30 uur

Graag nodigen wij u uit voor het webinar ‘Slimmer samenwerken in Office 365’ op woensdag 10 oktober 11.00 – 11.30 uur.

Office 365 biedt veel mogelijkheden voor digitaal samenwerken; Microsoft Teams, Outlook Groups, Modern SharePoint sites. Allemaal handige functionaliteiten,  tegelijkertijd zorgen ze voor onduidelijkheid. Hoe breng je samenhang en structuur aan, zodat je daadwerkelijk efficiënter samenwerkt?

In dit webinar bespreken Tom Brand en Fergus Keith de uitdagingen van digitaal samenwerken in Office 365 én tonen zij hoe je het overzicht en de samenhang behoudt.

We zullen de volgende onderwerpen bespreken:

  • Categoriseren: Of het nu een SharePoint Site, Microsoft Team of een Outlook Group is, door te categoriseren naar bijvoorbeeld afdelingen, projectteams of communities biedt je eenvoudige navigatie.
  • Gecontroleerd samenwerken met externen: Office 365 staat toe dat je eenvoudig externen uitnodigt om samen te werken. Wie bepaalt waar en wanneer iemand toegang toe krijgt? En wanneer trek je de toegang weer in?
  • Archiveren: Na actief gebruik sluiten eigenaren een werkruimte af. Niet alleen de documenten worden gearchiveerd, ook alle communicatie.

Wilt u structuur aanbrengen in Office 365, zodat uw medewerkers productief kunnen samenwerken met collega’s en externen? Mis ons webinar niet en schrijf u nu in via onderstaande formulier. In een half uur brengen wij u nieuwe inzichten!

Tablet SharePoint

Webinar: Eenvoudig nieuws publiceren in SharePoint

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

SharePoint is een fantastisch platform voor een intranet of communicatieportaal. Het eenvoudig publiceren van nieuws is hierbij een van de kernonderwerpen. Met de NewsApp voor SharePoint plaatsen bevoegde mensen in uw organisatie snel en eenvoudig nieuwsberichten. Het nieuws wordt automatisch opgemaakt in drie weergaven: Nieuws Tiles, Ticker Tape en als Responsive nieuwsoverzicht.

Project Server

Webinar: Task365, de App die Office 365 taken bij elkaar brengt

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Met de Microsoft Cloud technologie werkt u fantastisch samen. In Outlook houdt u uw persoonlijke taken bij, in SharePoint of Project Server de projectgerelateerde taken en in CRM vindt u alle klantgerelateerde taken en contactmomenten. Tijd voor overzicht! Met de door QS solutions ontwikkelde Task365 App hebt u inzicht in alle taken direct vanuit uw Office 365 omgeving. U werkt vanuit één prettige interface al uw taken bij. Zowel op uw PC als op uw telefoon.

Dynamics 365 CRM Sales

Webinar: Documenten in Microsoft Dynamics 365 CRM

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Met Microsoft Dynamics 365  houdt u gestructureerde informatie over uw klanten en prospects bij. Documenten over klanten, verkoopkansen en contactpersonen zwerven rond op PC’s van binnendienstmedewerkers, op fileshares of bevinden zich in de inboxen van alle betrokkenen. Dit staat efficiënt werken in de weg. Het verzamelen van klantdocumenten op één centrale plek is eenvoudig.

Third Party

Webinar: Governance in SharePoint

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

SharePoint is een prachtig platform om in samen te werken. Toch zien wij één groot verbeterpunt: Governance. Om die reden heeft QS solutions PortalTalk365 ontwikkeld. Met PortalTalk365 maken medewerkers zelfstandig sites aan en verlenen ze veilig en eenvoudig toegang aan collega’s en externe gebruikers. PortalTalk365 houdt bij wie toegang heeft en zorgt dat een periodieke controle uitgevoerd wordt. Het biedt een unieke combinatie van toegankelijkheid, flexibiliteit en samenwerkingskracht, zonder controle en security in gevaar te brengen.