Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om u te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, CRM, Identity & Access Management en Security.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Third Party

Webinar: Governance SharePoint

Dinsdag 19 september | 11.00 - 11.30 uur

SharePoint is een prachtig platform om in samen te werken. Toch zien wij één groot verbeterpunt: Governance. Om die reden heeft QS solutions PortalTalk365 ontwikkeld. Met PortalTalk365 maken medewerkers zelfstandig sites aan en verlenen ze veilig en eenvoudig toegang aan collega’s en externe gebruikers. PortalTalk365 houdt bij wie toegang heeft en zorgt dat een periodieke controle uitgevoerd wordt. Het biedt een unieke combinatie van toegankelijkheid, flexibiliteit en samenwerkingskracht, zonder controle en security in gevaar te brengen.

Cyber Security

Webinar: De jacht op malware is geopend!

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Tijdens het webinar “De jacht op malware is geopend!” bekijken we hoe uw organisatie de jacht op malware opent door gebruik te maken van de nieuwste malware detectie technologie: Infocyte HUNT. Met slimme algoritmen en eenvoudig te begrijpen rapportages kan direct actie ondernomen worden tegen malware die voorbij uw bestaande verdedigingsmechanismen is geglipt en een plek in het netwerk heeft gevonden.

Samenwerkplek

Webinar: “Office 365 als digitale samenwerkplek”

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

SharePoint is voor veel organisaties de digitale werkplek. Collega’s werken er samen met documenten en is het intranet te vinden. Met de komst van Office 365 ziet QS solutions dat SharePoint een onderdeel wordt van de digitale samenwerkplek. Microsoft ontwikkelt met Office 365 een vernieuwde samenwerkplek. Deze bestaat uit allerlei apps waarmee je altijd en overal met ieder apparaat werkt met de juiste informatie.

Microsoft CRM

Webinar: Snel starten met Microsoft CRM

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Tijdens het webinar “Snel starten met Microsoft CRM” bekijken we hoe u in een doorlooptijd van enkele dagen kunt starten met het gebruik van Microsoft CRM. Geen grote investeringen vooraf, maar direct gebruik maken van basale functionaliteit op basis van een vaste prijs per medewerker per maand.

IAM instroom

Webinar: Het HR-systeem als bron voor Identity Management

Dit webinar is on-demand direct beschikbaar

Veel organisaties ondervinden een uitdaging bij het gelijk houden van de gegevens in het HR-systeem en in de Active Directory. Medewerkers komen in dienst, wijzigen van functie en vertrekken. Het is noodzakelijk om de toegangen en rechten tot applicaties en bedrijfsdata aan te passen. QS solutions gelooft dat u dit proces alleen onder controle hebt als het HR-systeem de bron is voor het aanmaken, wijzigen en deactiveren van gebruikersaccount in Active Directory.