Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om je te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, Cybersecurity, Identity & Access Management en CRM.

Hieronder vind je zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Webinar: Zorgbemiddeling zonder oerwoud aan Excellijsten

Live webinar: 07-09-2021

Bij gebrek aan een goed systeem zijn zorgbemiddelaars gedwongen creatief te zijn met Excel om hun werk te kunnen doen. Zo hebben zij een apart Excel bestand voor alle gegevens, die nodig zijn om mensen in zorg te kunnen nemen: (Potentiële) cliënten en hun netwerk, indicaties, zorgvragen, beschikbare plekken, verwijzers en transfer verpleegkundigen. En deze lijst is nog lang niet compleet. Zorgbemiddelaars en hun collega’s van de klantenservice hebben geen overzicht over hun werk en de resultaten. Als er een cliënt belt, volgt er een zoektocht in de verschillende bestanden, wat ten koste gaat van aandacht voor jouw cliënt. Het bijhouden van wachtlijsten en overzichten vreet tijd. Tijd die je niet besteedt aan de cliënt.

Webinar Enhance Security

Webinar: Hoe zorg je ervoor dat je basis security op orde is?

Nu on demand beschikbaar

Als bedrijf kan je niet meer zonder aandacht voor cybersecurity. Het onderwerp is alleen zó veelomvattend dat het lastig is om concreet plan te maken en prioriteiten te stellen. Daarnaast ligt de lat sowieso hoog anno nu: niet alleen worden cybercriminelen steeds slimmer, ook het vele thuiswerken blijkt extra risico’s met zich mee te brengen. Hoe dan ook, het start met het op orde brengen van een aantal basiszaken. Eén ding weet je zeker: als je niets doet gebeurt er niets.

Website_Webinar_1

Webinar: Hoe waarborg je security en governance in Microsoft Teams?

Nu on demand beschikbaar

Nu we massaal thuiswerken wordt Microsoft Teams veelvuldig ingezet om samen te werken met collega’s en externen. Veel organisaties hebben Teams in gebruik genomen, niet geheel zonder risico. Je verliest snel het overzicht op de Teams en wie waar toegang heeft. Bovendien is het belangrijk om de toegang van externe gebruikers te controleren en grip te hebben op wie toegang heeft tot gevoelige data kunnen. Zonder duidelijk implementatieplan en werkafspraken kan gevoelige bedrijfsinformatie zich gemakkelijk verspreiden en zo op straat komen te liggen.

PortalTalk 365

Webinar: Security & Governance in Microsoft Teams

Dinsdag 10 november 13:00 - 13:40

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is explosief gegroeid. Dat is goed om digitaal met iedereen samen te werken, maar het brengt ook Security & Governance uitdagingen met zich mee. In dit webinar laten wij zien hoe software van QS solutions – PortalTalk – u helpt om een goed Security & Governance beleid op uw Teams omgeving toe te passen.

Cyber security actieplan

Webinar: Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’

Nu on demand beschikbaar

Organisaties verhogen hun security budgetten, omdat nieuwe manieren van werken als reactie op de Coronapandemie, veel risico’s met zich meebrengen. Om de juiste verbeteringen door te voeren en het beperkte budget effectief in te zetten, is inzicht in de huidige status van de security noodzakelijk. Tijdens het webinar Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’ op donderdag 22 oktober van 11.00-12.00 uur gaan Jørgen Woortman en Fergus Keith in op dit actuele onderwerp. De volgende items komen aan bod:

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Cliëntgericht werken zonder moeite

Nu on demand beschikbaar

Iedere cliënt is uniek en waardevol. En dat wilt u dat vanaf het eerste contact laten merken. Maar het kost wel moeite. Niet vanwege uw inzet, maar door het ontbreken van een systeem dat u bij iedere stap in het intakeproces begeleidt. Van registratie,  tot intake, tot wachtlijsten, tot plaatsing. Meer weten? Bekijk het webinar ‘Cliëntgericht werken zonder moeite’ en ervaar u hoe de inzet van Qare365 u helpt er voor uw cliënt te zijn.