Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om u te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, CRM, Identity & Access Management en Security.

Hieronder vindt u zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

PortalTalk 365

Webinar: Security & Governance in Microsoft Teams

Dinsdag 10 november 13:00 - 13:40

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is explosief gegroeid. Dat is goed om digitaal met iedereen samen te werken, maar het brengt ook Security & Governance uitdagingen met zich mee. In dit webinar laten wij zien hoe software van QS solutions – PortalTalk – u helpt om een goed Security & Governance beleid op uw Teams omgeving toe te passen.

Cyber security actieplan

Webinar: Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’

Nu on demand beschikbaar

Organisaties verhogen hun security budgetten, omdat nieuwe manieren van werken als reactie op de Coronapandemie, veel risico’s met zich meebrengen. Om de juiste verbeteringen door te voeren en het beperkte budget effectief in te zetten, is inzicht in de huidige status van de security noodzakelijk. Tijdens het webinar Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’ op donderdag 22 oktober van 11.00-12.00 uur gaan Jørgen Woortman en Fergus Keith in op dit actuele onderwerp. De volgende items komen aan bod:

Qare365 CRM voor zorgaanbieders

Cliëntgericht werken zonder moeite

Nu on demand beschikbaar

Iedere cliënt is uniek en waardevol. En dat wilt u dat vanaf het eerste contact laten merken. Maar het kost wel moeite. Niet vanwege uw inzet, maar door het ontbreken van een systeem dat u bij iedere stap in het intakeproces begeleidt. Van registratie,  tot intake, tot wachtlijsten, tot plaatsing. Meer weten? Bekijk het webinar ‘Cliëntgericht werken zonder moeite’ en ervaar u hoe de inzet van Qare365 u helpt er voor uw cliënt te zijn.

PortalTalk 365

Webinar: veilig werken met Microsoft Teams

Nu on demand beschikbaar

Om thuiswerken mogelijk te maken, bent u misschien net als veel andere organisaties in korte tijd met Teams aan de slag gegaan. En met succes. Medewerkers beeldbellen en vergaderen digitaal alsof ze het nooit anders hebben gedaan. Maar hebt u wel de tijd genomen om het gebruik te beveiligen?