Webinars

QS solutions organiseert regelmatig informatieve webinars om je te inspireren software praktisch in te zetten. De onderwerpen van de webinars variëren tussen Digitaal Samenwerken, Cybersecurity, Identity & Access Management en CRM.

Hieronder vind je zowel aanstaande webinars als ook on-demand webinars terug.

Webinar: Proactief werken aan je IT-security

Nu on demand beschikbaar

Cybercriminaliteit is niet nieuw meer. We weten allemaal dat we ‘iets’ met digitale beveiliging moeten. Net zoals je je huis beveiligt met degelijke sloten om inbrekers buiten de deur te houden, geldt dit ook voor de veiligheid van bedrijfsdata. Hoe weet je wat de kwetsbaarheden zijn van jouw organisatie? Hoe besteed je het beschikbare securitybudget op de meest effectieve manier?

Webinar Enhance Security

Webinar: Hoe zorg je ervoor dat je basis security op orde is?

Nu on demand beschikbaar

Als bedrijf kan je niet meer zonder aandacht voor cybersecurity. Het onderwerp is alleen zó veelomvattend dat het lastig is om concreet plan te maken en prioriteiten te stellen. Daarnaast ligt de lat sowieso hoog anno nu: niet alleen worden cybercriminelen steeds slimmer, ook het vele thuiswerken blijkt extra risico’s met zich mee te brengen. Hoe dan ook, het start met het op orde brengen van een aantal basiszaken. Eén ding weet je zeker: als je niets doet gebeurt er niets.

Website_Webinar_1

Webinar: Hoe waarborg je security en governance in Microsoft Teams?

Nu on demand beschikbaar

Nu we massaal thuiswerken wordt Microsoft Teams veelvuldig ingezet om samen te werken met collega’s en externen. Veel organisaties hebben Teams in gebruik genomen, niet geheel zonder risico. Je verliest snel het overzicht op de Teams en wie waar toegang heeft. Bovendien is het belangrijk om de toegang van externe gebruikers te controleren en grip te hebben op wie toegang heeft tot gevoelige data kunnen. Zonder duidelijk implementatieplan en werkafspraken kan gevoelige bedrijfsinformatie zich gemakkelijk verspreiden en zo op straat komen te liggen.

PortalTalk 365

Webinar: Security & Governance in Microsoft Teams

Nu on demand beschikbaar

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is explosief gegroeid. Dat is goed om digitaal met iedereen samen te werken, maar het brengt ook Security & Governance uitdagingen met zich mee. In dit webinar laten wij zien hoe software van QS solutions – PortalTalk – jou helpt om een goed Security & Governance beleid op jouw Teams omgeving toe te passen.

Cyber security actieplan

Webinar: Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’

Nu on demand beschikbaar

Organisaties verhogen hun security budgetten, omdat nieuwe manieren van werken als reactie op de Coronapandemie, veel risico’s met zich meebrengen. Om de juiste verbeteringen door te voeren en het beperkte budget effectief in te zetten, is inzicht in de huidige status van de security noodzakelijk. Tijdens het webinar Cybersecurity het ‘nieuwe normaal’ gaan Jørgen Woortman en Fergus Keith in op dit actuele onderwerp. De volgende items komen aan bod: