Ons verhaal

Efficiënt werken op een veilige manier. Dat is waar we bij QS solutions al ruim 20 jaar voor staan. Als Microsoft-partner werken we aan een betere cyberweerbaarheid van organisaties, en zorgen we ervoor dat medewerkers zo veilig en productief mogelijk werken, ongeacht hun locatie of device.

Hiervoor gebruiken we Microsoft-technologie die je wellicht al – onbewust en/of onbenut – in huis hebt, en in-house ontwikkelde software zoals onze Cyber Security Assessment Tool (CSAT), PortalTalk en Qare365.

Voor maximale gebruikersadoptie maken wij met slimme softwareaanpassingen en maatwerk jouw digitale werkplek eenvoudiger en veiliger. Zo verhogen we de productiviteit terwijl jouw organisatie geniet van optimale security.

En we weten ook: de technologie staat niet stil. Daarom blijven we met onze unieke aanpak, slimme werkafspraken en innovatieve tools voortdurend je veiligheid bewaken en verbeteren. Zo kunnen we altijd aan de bel trekken voordat het te laat is.

We werken met een duidelijk stappenplan. Aan de hand hiervan identificeren we de kwetsbaarheden en maken we een overzichtelijke roadmap waarmee we samen met jou constant blijven werken aan de cyberbestendigheid en productiviteit van jouw organisatie.

Security, gebruiksgemak en efficiëntie. Dat is onze kracht.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort, en daarnaast hebben we kantoren in Frechen (Keulen) en Ho Chi Minh City. Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen investeren we continu in de kennis, opleiding en ervaring van onze medewerkers.


Geschiedenis QS solutions

Geschiedenis QS solutions

Partners


Managementteam

Paul Dols

Algemeen Directeur
Email

Boudewijn Nuij

Financieel Directeur
Email