De kracht van kennis

QS solutions staat voor het bieden van kwalitatieve Microsoft-diensten en in-house ontwikkelde software, met als doel om de productiviteit van organisaties te vergroten zónder dat de beveiliging van systemen en gegevens gevaar loopt. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

We weten maar al te goed dat het succes van íédere organisatie staat of valt met de kennis en vaardigheden van haar medewerkers. Ook de onze. Onze medewerkers zetten zich iedere dag in om onze klanten wereldwijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Banner Udemy QS solutions

 

Daarom staat in onze bedrijfsvoering het team op nummer 1. Daar hoort kennisontwikkeling natuurlijk ook bij! En dus geven we onze medewerkers de ruimte om zich te blijven ontwikkelen.

Udemy Business: populairste marktplaats voor online leren

Als onderdeel hiervan hebben we onlangs een businesslicentie aangeschaft bij Udemy, wereldwijd één van de grootste aanbieders van online cursussen. De missie van Udemy is om flexibele, effectieve ontwikkeling van vaardigheden te bieden om organisaties en individuen sterker te maken.

 

“De Udemy Business-licentie is een directe investering in de kennisontwikkeling van ons team.

Het is een win-win voor onze mensen en het succes van ons bedrijf!”

 

Fergus Keith, Commercieel Directeur bij QS Solutions

 

Met de aangeschafte Udemy-licentie kan iedereen binnen het team van QS solutions nu onbeperkt training volgen. Niet alleen om hun Microsoft-kennis verder uit te bouwen, maar ook om zich op andere vlakken te blijven ontwikkelen. Zo zijn er cursussen over timemanagement, over presentatievaardigheden, over programmeertalen, over zakelijk schrijven, over persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk via Udemy!

Zo wordt ons team met elke cursus een stukje wijzer, en dat draagt niet alleen bij aan hun ontwikkeling en carrièremogelijkheden, maar natuurlijk ook aan het succes van ons bedrijf!

Contact

Bij QS solutions zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. We hebben niet alleen plek voor mensen met relevante kennis en ervaring, maar ook voor enthousiaste schoolverlaters die simpelweg aan de slag willen! Bij ons krijg je de ruimte om de benodigde skills gaandeweg op te pikken.  

Lijkt het je wel wat om bij ons aan de slag te gaan en tegelijkertijd te blijven werken aan de ontwikkeling van je zakelijke en persoonlijke kennis en vaardigheden? Stuur ons dan even een bericht via LinkedIn of stuur een mailtje naar info@qssolutions.nl. We vertellen je graag over de mogelijkheden!