Een nieuw tijdperk voor Identity and Access Management

Bekijk het webinar en ontdek de nieuwste technologie op het gebied van Identity and Access Management (IAM) van Microsoft: Microsoft Entra ID Governance. Ontdek de praktische toepassingen, de voordelen en de impact die de technologie kan hebben op jouw organisatie!

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Entra ID Governance

Tijdens dit webinar onthullen we de praktische toepassingen en voordelen van Microsoft Entra ID Governance. We bespreken hoe deze technologie de samenwerking en coördinatie met HR-systemen optimaliseert, waardoor je in-, door- en uitstroomprocessen efficiënter verlopen.

Een greep uit de voordelen van Microsoft Entra ID Governance:

  • Gestroomlijnde processen: Optimaliseer de flow van in-, door- en uitstroomprocessen van medewerkers en verminder administratieve lasten.
  • Moeiteloze integratie met HR-systemen: De technologie zorgt voor een naadloze koppeling met systemen zoals AFAS, ADP en Exact en verbetert de samenwerking tussen HR en IT.
  • Beheer van toegangsrisico’s: Monitor en beheer risico’s gerelateerd aan toegang tot kritieke informatie, en zorg voor naleving van beleid en regelgeving.

Microsoft Entra ID Governance in de praktijk

We delen tijdens het webinar ook een voorbeeld uit de praktijk: de inrichting van Microsoft Entra ID Governance bij een toonaangevend Nederlands bedrijf.

Ontdek waarom zij kozen voor deze oplossing, welke uitdagingen ze tegenkwamen en de resultaten die ze hebben behaald.

 

Reserveer nu je plek!