Cyber Security

Uw IT-omgeving is van cruciale waarde voor uw organisatie. Uw organisatie kan niet meer opereren als uw omgeving niet meer te benaderen is. Dus is het zaak om uw IT-omgeving van de beste beveiliging te voorzien. Ook overheden vereisen dat uw organisatie passende maatregelen treft tegen datalekken en hackers, door wetgeving als meldplicht datalekken en General Data Protection Regulation (GDPR) aan te nemen. Al jaren zorgt QS solutions er met een Identity Management & Security team voor dat IT-omgevingen goed beveiligd zijn. Onze belangrijkste drijfveer daarbij is dat we de productiviteit van medewerkers niet verkleinen bij het verhogen van beveiliging en bescherming.

Beveiligen en beschermen

QS solutions benadert het onderwerp Cyber Security vanuit drie oogpunten.

  1. Het begint allemaal bij Identity & Access Management. Het onder controle hebben van de verschillende identities die opereren in uw netwerk is de basis voor iedere volgende stap. Op basis van de Identity wordt toegang tot de content van de organisatie geregeld. Deze content bevindt zich in applicaties. Voor documenten zijn SharePoint, Office 365 en de lokale fileserver gebruikelijk.
  2. De bescherming van onbewust onveilig handelende medewerkers is cruciaal. Het grootste risico op datalekken ligt bij de eigen medewerker. Door medewerkers te beschermen zonder daarin hun productiviteit te verkleinen kan de kans op een datalek verkleint worden.
  3. Als laatste bekijken we de beveiliging van de IT-omgeving zelf. Door tools in te zetten die het gedrag in bijvoorbeeld Active Directory of op endpoints monitort worden vreemde gedragingen snel opgepakt en gecontroleerd.
Microsoft Cyber Security

Van reactief naar proactief

Security monitoring

Nieuwste technologieën

QS solutions werkt met de nieuwste security technieken. Enerzijds met de nieuwste Microsoft producten, anderzijds met aanvullende producten om de IT-omgevingen van klanten te beveiligen en bedrijfsdata te beschermen.

Security

Van reactief naar proactief

QS solutions is van mening dat organisaties niet moeten wachten tot de eerste datalek ontdekt wordt. Met de aanname: “Je IT-omgeving is al gehackt, maar je weet nog niet waar”, implementeert de cyber security specialisten van QS solutions een breed scala aan oplossingen.

Snel resultaat

Productiviteit van medewerkers

Al jaren implementeert QS solutions software om medewerkers productiever te laten (samen)werken. Ook bij de implementatie van security oplossingen is dit een belangrijke voorwaarde. De productiviteit van medewerkers mag niet leiden onder het verhogen van beveiliging en bescherming van uw omgeving en bedrijfsdata.

Microsoft Enterprise Mobility + Security

Met de Enterprise Mobility + Security suite biedt Microsoft een reeks producten die zorgen voor beveiliging van uw IT omgeving en uw bedrijfsdata beschermen. De producten hebben diepe integraties met bestaande Microsoft oplossingen als Office 365, SharePoint en Windows 10. Van Single Sign-On naar SaaS-applicaties tot het beschermen van bedrijfsinformatie middels encryptie, er zijn krachtige oplossingen te vinden in de Microsoft Enterprise Mobility + Security suite.

Verder lezen over Microsoft EM+S
Microsoft Enterprise Mobility + Security
CSAT logo

Cyber Security Assessment Tool

Organisaties willen eenvoudig en snel de status van hun beveiliging toetsen. Zij willen inzicht in kwetsbaarheden, gebaseerd op gegevens uit het bedrijfsnetwerk en Office 365. De Cyber Security Assessment Tool (CSAT) van QS solutions geeft u dit door geautomatiseerde scans en analyses. Op basis hiervan geeft CSAT aanbevelingen en een actieplan om uw security te verbeteren. Zo waarborgt u uw beveiliging en laat u zien dat u beveiliging serieus aanpakt. Dit is ook van belang in het kader van GDPR en AVG.

Verder lezen over CSAT

Infocyte HUNT

Infocyte HUNT voert geconcentreerde en uitvoerige zoektochten uit naar bekende, onbekende, slapende en actieve malware die door bestaande verdedigingsmechanismen is gebroken. Met deze oplossing verkort u de breach detection gap, de tijd waarin malware in staat is om zich te bewegen door uw organisatie voordat u het ontdekt. Met eenvoudig te begrijpen rapportages kan direct gerichte actie ondernomen worden. Door agents te gebruiken die zichzelf na het scannen verwijderen van de endpoint, zorg je voor minimale administratieve impact en kan de oplossing ingezet worden zo vaak u wilt.

Verder lezen over Infocyte HUNT
Infocyte

Deze organisaties gingen u voor:

Neem contact met ons op!

Roeland van den Berg

Accountmanager
+31 (0) 6 10600162
E-mail Roeland van den Berg