Samenwerken

Eenvoud & gebruiksgemak

Ontdek hoe makkelijk het werkt

Opties

Met verschillende functionaliteiten krijg je diverse mogelijkheden.

Veilig

Security staat voorop, dus uitsluitend toegang voor bevoegden.

Makkelijk

Optimaal gebruiksgemak maakt samenwerken online extreem makkelijk.

Altijd flexibel en ultra productief

Alleen kom je nergens. Daarom is eindeloos én veilig samenwerken het ideaal. Zeker nu thuiswerken de gewoonste zaak van de wereld is, moet je als organisatie zorgen dat een makkelijke en veilige manier van samenwerken altijd mogelijk is. Dat is wel een grote uitdaging, want een samenwerkingstool mag vooral geen barrière vormen; iedereen moet makkelijk kunnen aanhaken, vergaderen, documenten delen, chatten, mailen, enzovoort – de tool moet daarom ook zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien heb je flexibiliteit nodig. Want de meeste medewerkers werken niet voortdurend met dezelfde groep mensen. Misschien wordt er internationaal samengewerkt, met internen en/of externen, met collega’s, partners, leveranciers en/of klanten. Ook de manier waarop je wil samenwerken en welke tools daarbij handig zijn, is afhankelijk van het soort project.

Deze opstapeling van wensen en eisen maakt het ingewikkeld om een goede samenwerkingstool te kiezen. En ook risicovol. Bied je te weinig mogelijkheden? Dan is de kans groot dat medewerkers applicaties inschakelen buiten je beheer om. Dan heb je geen grip meer op de informatie en documenten die worden gedeeld. Bied je volop mogelijkheden? Dan is de kans weer groot dat je de poort te wijd openzet en moet je zorgen voor een goede governance. Zodat jouw data en applicaties (tijdig) worden afgeschermd voor onbevoegden.

Hoe werkt het?

Bij QS solutions bouwen we al 20 (!) jaar aan digitale samenwerkplekken. Daardoor weten we precies wat wel en niet werkt, welke technologieën jouw organisatie uit de brand kunnen helpen en met welke mogelijkheden je samenwerken écht makkelijker maakt. En we leveren bij voorkeur maatwerk, zodat jouw organisatie optimaal bediend wordt met onze oplossingen. Bijvoorbeeld met een optimale inrichting van Microsoft SharePoint en Teams. Daarom zijn we heel benieuwd naar jouw behoeften en wensen. Wat is volgens jou de ideale samenwerkplek? Welke applicaties gebruik je nu? En waar heb je behoefte aan? Onze bak aan ervaring zetten we in om voor jou de beste online omgeving voor samenwerken vorm te geven. Jouw IT-afdeling blijft aan zet en in controle, wij letten op de efficiëntie en het gebruiksgemak.

Blijf op de hoogte

Samenwerking verbeteren

Wil je de samenwerking binnen je organisatie verbeteren en de productiviteit verhogen? Vul dan snel het contactformulier in en wij nemen spoedig (1 werkdag) contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.